Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

Θοδωρής Βασίλης
Χιχόν - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-4

bet365

Με τον Κέβιν Γκαμεϊρό να πετυχαίνει χατ τρικ η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε από την έδρα της Χιχόν με το εντυπωσιακό 4-1, σε ένα ματς πάντως που τα βρήκε σκούρα για 80 λεπτά.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Χιχόν σε ένα ματς που το τελικό σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε τα βρήκε αφού για λεπτά περίπου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του αγώα και πίεζαν.

Οι «ροχιμπλάνκος» όμως είχαν έναν Γκαμεϊρό ο οποίος πετούσε φωτιές. Ο Γάλλος επιθετικός μπήκε αλλαγή στην θέση του Κορέα στο 62' και ήταν η ειδοποιός διαφορά για την ομάδα του. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πίεσαν για το γκολ, αλλά το δοκάρι είπε όχι στον Τραορέ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ατλέτικο πήρε προβάδισμα με τον Καράσκο στο 46', αλλά η απάντηση της Χιχόν ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τον Άλβαρεθ.

Η Ατλέτικο τα είχε βρει σκούρα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο μίλησε ο Γκαμεϊρό. Μέσα σε πέντε λεπτά (80', 81', 85') ο Γάλλος φορ σημείωσε τρία γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα