Εμποκού: «Αισθάνομαι όμορφα, πιστεύω θα έχουμε διάρκεια»

Εμποκού: «Αισθάνομαι όμορφα, πιστεύω θα έχουμε διάρκεια»

Gazzetta team
Εμποκού: «Αισθάνομαι όμορφα, πιστεύω θα έχουμε διάρκεια»

bet365

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού μίλησε για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, το παιχνίδι με τον Αστέρα, την βελτίωση του «τριφυλλιού» αλλά και τον... περίεργο πανηγυρισμό!

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Πολ Ζοσέ Εμποκού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης:

-Τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό:

"Δεν ξέρω αν πραγματικά έχει αλλάξει κάτι αλλά αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι πριν φύγω κερδίζαμε και τώρα επίσης κερδίζουμε. Από εκεί και πέρα βλέπω ότι η ομάδα έχει μια καλή δυναμική, έχει όρεξη να κερδίσει, παίζουμε και έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε ουσιαστικά με πολύ μεγάλη θέληση και όρεξη και ο προπονητής ο οποίος έχει βάλει μια πειθαρχία και μας έχει δείξει με ποιο τρόπο θέλει να παίζουμε και νομίζω πως το γεγονός ότι δεν δεχόμαστε γκολ αλλά αντιθέτως σημειώνουμε τέρματα δείχνει την ποιότητα μας και θα έρθουν ολοένα και καλύτερα αποτελέσματα".

-Εάν μπορεί να υπάρξει διάρκεια:

"Πιστεύω ότι θα έχει διάρκεια κι εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παν ώστε αυτή η προσπάθεια να έχει διάρκεια διότι για να μπορέσεις να πας μακριά, να μπορέσεις να είσαι στην κορυφή η εν πάση περιπτώσει να πας στο πρωτάθλημα όσο το δυνατόν μακρύτερα γίνεται σε καλό επίπεδο θα πρέπει να έχεις διάρκεια. Εμείς για να φτάσουμε ψηλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να μην δεχόμαστε γκολ αλλά αντιθέτως να κοιτάξουμε να πετυχαίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα".

-Εάν περιμένει άλλο ματς σε σχέση με το 4-0 του Κυπέλλου:

"Κάθε αγώνας διαφέρει από τον προηγούμενο. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ότι ο αγώνας δε θα είναι εύκολος αλλά πιστεύω ότι αν κάνουμε αυτά που κάναμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, δηλαδή να μαρκάρουμε, να τρέχουμε και να σκοράρουμε και παίζοντας πάνω απ' όλα ομαδικά θα μπορέσουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα τα δώσουμε όλα, θα κάνω το παν και το αποτέλεσμα θα έρθει".

-Εάν θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν ήταν αποκλειστικά στο χέρι του:

"Εχω έρθει ως δανεικός στην ομάδα και βεβαίως δεν εξαρτάται από εμένα το πως και αν θα συνεχίσω. Αλλά θα ήθελα να πω ότι αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ και τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη ζωή μας στην Αθήνα και την Ελλάδα. Για μένα είναι ιδιαίτερη χαρά που βρίσκομαι εδώ και έχω δίπλα μου τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου και όλο το τιμ. Επαναλαμβάνω ότι και η οικογένεια μου αισθάνεται πολύ όμορφα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω, γιατί όλα είναι ένα παζλ, το οποίο πρέπει να συμπληρώσουμε. Ελπίζω να μπορέσουν να μπουν τα σωστά κομμάτια στη σωστή θέση. Εγώ είμαι εδώ και όσο είμαι εδώ κοιτάω να χαρώ και να νικήσω όσο το δυνατόν περισσότερο και από εκεί και πέρα, όταν θα έρθει εκείνη η ώρα, θα καθίσουμε όλοι γύρω από το τραπέζι για να μπορέσουμε να μιλήσουμε και ελπίζω να βρω μια λύση. Αν τα πράγματα πάνε καλά, τότε θα βρεθεί λύση, διαφορετικά δεν θα υπάρξει λύση ".

-Για τον περίφημο πανηγυρισμό του, το "Fimbu":

"Είναι αλήθεια ότι και πολλοί συμπαίκτες μου αρχίζουν να κολλάνε αυτόν τον χορό, τον οποίο τον ονομάζουμε "Fimbu". Είναι ένας τρόπος σαν να μαστιγώνουμε τους αντιπάλους μας αλλά βεβαίως όταν πετυχαίνεις γκολ εις βάρος τους σίγουρα τους μαστιγώνεις. Από εκεί και πέρα εγώ προσπαθώ με αυτό τον τρόπο να φέρω χαρά στην ομάδα, να φέρω χαρά στις επιτυχίες της ομάδες. Τότε όλοι είμαστε ευχαριστημένοι, χαρούμενοι, το γλεντάμε και αυτός είναι ένας ακόμα τρόπος. Ένας τρόπος που έρχεται να γίνει πανηγυρικός και να είναι μια γιορτή, χαρά τη στιγμή που έχουμε πετύχει γκολ".

-Ποιον αντίπαλο θα διάλεγε για να πανηγυρίσει με "fimbu":

"Δεν έχει σημασία. Είτε νικάμε θα κάνουμε fimbu ακόμα και αν χάσουμε θα κάνουμε fimbu από εκεί και πέρα δεν έχω κάποια συγκεκριμένη ομάδα η αντίπαλο, όποιος είναι".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα