Οι γνωστοί απόντες για τον Ατρόμητο

Οι γνωστοί απόντες για τον Ατρόμητο

Νίκος Μαρούδας
Οι γνωστοί απόντες για τον Ατρόμητο

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Ξάνθη, με τον Σα Πίντο να μην υπολογίζει στον Παντελιάδη που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, αλλά και στους Ντιγκινί, Παπαδόπουλο.

Την Ξάνθη φιλοξενεί το απόγευμα του Σαββάτου ο Ατρόμητος. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και έχει πάρει μαζί του την καλύτερη δυνατή αποστολή ενόψει Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Παντελιάδης που ταλαιπωρήθηκε από ίωση, όπως και ο Παπαδόπουλος, ενώ θα απουσιάζει και ο ανέτοιμος Ντιγκινί, αλλά και οι Γκουγκούδης, Τσατσόπουλος. Όλοι τους θα γυμναστούν κανονικά και το Σάββατο.

Σε ό,τι αφορά τώρα την εντεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει ο Πορτογάλος, αυτή θα είναι σε σχηματισμό 4-2-3-1. Ο Γκορμπούνοφ στο τέρμα, με τους Ζησόπουλο, Φυτανίδης στα στόπερ, τον Κατράνη αριστερά και τον Κιβρακίδη στα δεξιά. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Μπάγκα με τον Ούμπιδες να έχει το προβάδισμα για να βρεθεί δίπλα του, με τον Μανιάτη ωστόσο να διεκδικεί με αρκετές πιθανότητες την θέση αυτή. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Πλατέλλας, αριστερό ο Λημνιός δεκάρι ο Τόνσο και στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να επιστρέψει ο Λε Ταλέκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Νάτσος, Πλατέλλας, Μπάγκα, Ούμπιντες, Κατράνης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Μανιάτης, Μπρίτο, Ντάουντα, Κυριακίδης, Φυτανίδης, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Λημνιός, Τόνσο, Λε Ταλέκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα