Σάκι: «Μπαρτσελόνα, ένα νεκρός βασιλιάς»!

Γιώργος Καραμάνος
Σάκι: «Μπαρτσελόνα, ένα νεκρός βασιλιάς»!

bet365

Ο θρυλικός Αρίγκο Σάκι εξήγησε γιατί έφτασε το τέλος εποχής της κυριαρχίας της και έδωσε το θρόνο στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ισως και στην Γιουβέντους.

Η αλήθεια είναι ότι είναι συνδεδεμένος με την Ρεάλ. Οπότε τα λόγια του μπορεί να μην θεωρηθούν αντικειμενικά. Ωστόσο, ο Αρίγκο Σάκι ξέρει να βλέπει τη μπάλα όσο λίγοι και θεωρεί ότι η εποχή της Μπαρτσελόνα έχει παρέλθει, με το παγκόσμιο ποδόσφαιρο να έχει πλέον άλλον βασιλιά. Ή καλύτερα, άλλη Βασίλισσα.

«Η Μπαρτσελόνα είναι ένας νεκρός βασιλιάς. Υπάρχει άλλος που επιβάλει την κυριαρχία του: η Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορούν βέβαια να εμφανιστούν και άλλοι για το θρόνο. Βλέπω να έρχεται πολύ δυνατά η Γιουβέντους, που εξελίσσεται διαρκώς και μαζί με την Ρεάλ είναι οι σοβαρότεροι υποψήφιοι για την κατάκτηση του Champions League», είπε ο θρυλικός Ιταλός κόουτς και εξήγησε αναφορικά με την πτώση των Μπλαουγκράνα:

«Πάει καιρός που η Μπαρτσελονα έχει πάψει να είναι αυτό που ήταν. Πλέον δεν βλέπεις εκείνη την τόσο aggressive ομάδα. Την τόσο οργανωμένη, φιλόδοξη, πεινασμένη που θαυμάζαμε κάποτε. Κυριάρχησαν για 10 χρόνια με ένα ποδόσφαιρο ανεπανάληπτο, δίνοντας μαθήματα στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό όμως τελείωσε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα