Με Κέβιν, Ονίλο αλλά χωρίς Κεϊτά, Βενέτη η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Με Κέβιν, Ονίλο αλλά χωρίς Κεϊτά, Βενέτη η Κέρκυρα

bet365

Με 19 ποδοσφαιριστές αναχώρησε για τα Γιάννενα η Κέρκυρα, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει μαζί του για πρώτη φορά τον Ονίλο. Μέσα και ο Κέβιν, εκτός ο Κεϊτά, αλλά και ο ανέτοιμος Βενέτης.

Έτοιμη για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», φιλοξενούνται το απόγευμα του Σαββάτου στα Γιάννενα και ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών για πρώτη φορά και ο Ονίλο, ενώ επιστρέφει σε αποστολή ο Κέβιν που αναζητεί και αυτός την πρώτη του συμμετοχή. Αντίθετα εκτός παραμένει ο ανέτοιμος Βενέτης, ο τραυματίας Ντουαλά, ο τιμωρημένος Σιόντης, αλλά και ο Κεϊτά.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Κουτζαβασίλης θα είναι στο τέρμα, με τους Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου στο κέντρο της άμυνας. Αριστερό μπακ ο Ντιόγκο και δεξί ο Σπίνουλας. Αμυντικοί μέσοι ο Ανδρεόπουλος με τον Νίκιτς, δεξί εξτρέμ ο Γκομές, αριστερό ο Κόντος και δεκάρι ο Ζορμπάς. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί και πάλι ο Τουράμ.

Με νίκη επί της Παλέρμο η Γιουβέντους θα αυξήσει τη διαφορά της από τη 2η Ρόμα στους 10 βαθμούς. Τι θα συμβεί στο ματς;

Αναλυτικά η αποστολή: Κουτζαβασίλης, Αραμπατζής, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκομές, Σπίνουλας, Aντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Ιωάννου, Nίκιτς, Ανδρεόπουλος, Ζαραδούκας, Κόντος, Eπστάιν, Ζορμπάς, Tουράμ, Ονίλο, Γεωργίου, Γεωργακόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα