Χούντελαρ: Με τον ΠΑΟΚ έφτασε τα 50 γκολ

Σταύρος Σουντουλίδης
Χούντελαρ: Με τον ΠΑΟΚ έφτασε τα 50 γκολ

bet365

Το γκολ που πέτυχε ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ, στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης στην Τούμπα, ήταν «το κερασάκι στην τούρτα» για την επιβλητική νίκη με 3-0 της Σάλκε επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ολλανδός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Τούμπας και ουσιαστικά κατάφερε στη μία επαφή του με την μπάλα να την στείλει στα δίχτυα του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας τη μεγάλη του τέχνη στο σκοράρισμα.

Με το γκολ που σημείωσε εναντίον του ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης έφτασε τα 50 γκολ σ’ όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα 31 απ’ αυτά να τα έχει πετύχει με τη φανέλα της Σάλκε.

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μεταξύ τόσων σπουδαίων ποδοσφαιριστών», έλεγε ο 33χρονος επιθετικός, που έφτασε στη σχετική λίστα επιθετικούς, όπως ο μύθος της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλφρέδο Ντι Στέφανο και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γιουβέντους - Παλέρμο.

«Είμαι απλά χαρούμενος που επέστρεψα με γκολ μετά από μια απουσία λόγω του μακροχρόνιου τραυματισμού μου», πρόσθεσε ο επιθετικός της Σάλε, ο οποίος είχε τρεις και μισό μήνες να παίξει λόγω μιας ρήξης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο. «Το γεγονός ότι σκόραρα άμεσα, κάνει τέλεια τη βραδιά μας», δήλωσε ο Χούντελαρ.

"Με τη νίκη με 3-0 έχουμε βάλει τις βάσεις για την πρόκριση και θέλουμε στη έδρα μας να το επιβεβαιώσουμε», τόνισε και εξέφρασε την ελπίδα στα επόμενα παιχνίδια να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα