Λεάλι στο gazzetta.gr: «Δεν είναι κακό το 0-0, σημαντικό να νικήσουμε την ΑΕΚ»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Λεάλι στο gazzetta.gr: «Δεν είναι κακό το 0-0, σημαντικό να νικήσουμε την ΑΕΚ»

bet365

Ο Νίκολα Λεάλι, δεν πιστεύει ότι το 0-0 με την Οσμανλισπόρ είναι κακό αποτέλεσμα και μέσω του gazzetta.gr, από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης», στέλνει μήνυμα πρόκρισης στους «16» του Europa League αλλά και νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πέρα από μια στιγμή, ο Νικόλα Λεάλι δεν απειλήθηκε από την επίθεση της Οσμανλισπόρ. Μετά το ματς με τους Τούρκους, ο Ιταλός μίλησε στο gazzetta.gr από τη μεικτή ζώνη του «Καραϊσκάκης» τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει την πρόκριση στην Άγκυρα.

Επίσης, ο 23χρονος αναφέρθηκε και στη σπουδαιότητα να νικήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο του ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής.

«Πήραμε την ισοπαλία, το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα. Ήταν σημαντικό που δεν δεχτήκαμε γκολ. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς με την ΑΕΚ και μετά θα επικεντρωθούμε στον επαναληπτικό της Τουρκίας», είπε αρχικά ο Ιταλός πορτιέρε του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς με την Ένωση στο ΟΑΚΑ:

«Είναι σημαντικό ματς, είναι ντέρμπι και όπως είπα είναι σημαντικό όχι μόνο για εμάς αλλά και για τον κόσμο να νικήσουμε»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League;

«Ναι, ναι θέλουμε να περάσουμε και να βρεθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League, μετά το ντέρμπι θα το σκεφτούμε το ματς της Τουρκίας»

Τι θα πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να καταφέρει να προκριθεί;

«Δεν ξέρω, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το σκεφτεί ο προπονητής και όχι εγώ».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα