O Γιαννιώτας κράτησε ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ! (vid)

Gazzetta team
O Γιαννιώτας κράτησε ζωντανό τον ΑΠΟΕΛ! (vid)

bet365

Το γκολ του Γιαννιώτα στο 89' κράτησε ολοζώντανο τον ΑΠΟΕΛ στη μάχη της πρόκρισης, παρά την ήττα 3-2 από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο!

Η Αθλέτικ έμεινε 16ο ματς αήττητη στο Σαν Μαμές (3-2), το αήττητο των 15 αγώνων του ΑΠΟΕΛ έλαβε τέλος, αλλά η υπόθεση- πρόκριση για τους «16» του Europa League παραμένει ορθάνοιχτη! Το γκολ του Γιαννιώτα στο 89΄ κράτησε ζωντανούς τους Κύπριους που έδειξαν πως δεν φοβούνται τους Βάσκους. Βέβαια, για 15ο παιχνίδι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ισπανική ομάδα. Η Αθλέτικ μπήκε πολύ δυνατά και πίεσε τον ΑΠΟΕΛ.

Στο πρώτο τέταρτο η κατοχή έφτασε στο 77%, ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Ντε Μάρκος, Ουίλιαμς, Γεράι, αλλά και ο Μουνιάιν. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα στο 36', όταν από μπαλιά του Βινίσιους ο Εφραίμ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, δυο λεπτά αργότερα, από προσπάθεια του Μπαλενθιάγκα, ο Μερκής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Ο Αντούριθ στο 59' έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως στο 61' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ντε Καμάργκο δεν μπόρεσε ποτέ να απαντήσει και η Μπιλμπάο με τον Μουνιαϊν πέτυχε το 3-1. Ωστόσο, ο Γιαννιώτας στο 89' μπόρεσε με ιδανικό τελείωμα να σκοράρει και να δώσει πολλές ελπίδες στον ΑΠΟΕΛ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα