Ανδρούτσος: «Πολλές οι πιθανότητές μας για πρόκριση»

Ανδρούτσος: «Πολλές οι πιθανότητές μας για πρόκριση»

Δημήτρης Τομαράς
Ανδρούτσος: «Πολλές οι πιθανότητές μας για πρόκριση»

bet365

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στάθηκε στα κακώς κείμενα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη ρεβάνς με Οσμανλισπόρ.
Πιο αναλυτικά ο νεαρός άσος που ήταν κορυφαίος για τον Ολυμπιακό είπε:
-Το σχόλιό του για το ματς: «Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι και ήμασταν έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, βέβαια, δεν ήμασταν πάλι αποτελεσματικοί και αυτό τις επόμενες ημέρες θα το δουλέψουμε σίγουρα. Είχαμε καλές στιγμές στο παιχνίδι και σίγουρα από αύριο θα κοιτάξουμε το ματς της Κυριακής που είναι ένα πολύ μεγάλο ματς για εμάς. Στη συνέχεια για την ρεβάνς του σημερινού αγώνα , θα δούμε τα λάθη μας, θα δούμε τι έφταιξε, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα ήμαστε πιστεύω έτοιμοι».
-Εάν η Οσμάνλισπορ είναι μία ομάδα που μπορεί ο Ολυμπιακός να νικήσει και να προκριθεί: «Δεν θα το κρίνω εγώ, θα το κρίνει ο προπονητής και όλο το τεχνικό επιτελείο. Σίγουρα πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες, αλλά χρειάζεται συγκέντρωση 100% και πιστεύω πως θα έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».
-Για το γεγονός ότι πλέον ο ίδιος, όπως και οι Μανθάτης και Ρέτσος, αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας: «Κοιτάξτε, εμείς από τη στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα μπούμε σ’ ένα τέτοιο ματς, ανυπομονούμε να παίξουμε αυτό το ματς, γιατί το περιμέναμε χρόνια. Είναι κάτι απίστευτο για εμάς το να μπαίνουμε σ’ ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και ο κόσμος να φωνάζει και εμείς να ήμαστε εκεί. Από εκεί και πέρα πώς να μην δώσουμε το 100% και πιστεύω ότι δεν υπάρχει άγχος και το άγχος είναι δημιουργικό, αφού ανυπομονούμε να παίζουμε σε τέτοια ματς».
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα