Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό σε ακόμη ένα ματς, έμεινε στο 0-0 με την Οσμανλισπόρ, έκανε τη ζωή του δύσκολη ενόψει ρεβάνς στην Άγκυρα και το gazzetta.gr περνάει από τις ακτίνες του τους παίκτες του Μπέντο.

Σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς ο Ολυμπιακός δεν νίκησε, δεν έπεισε και δεν εκμεταλλεύτηκε τις 3-4 καλές στιγμές που δημιούργησε. Σπασμωδικές καλές στιγμές από τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έδειξαν να έχουν ένα ασύνδετο κέντρο, με αποστάσεις στις γραμμές και έλλειψη δημιουργίας. Επηρέασε και ο νευρικός ρυθμός με τα πολλά φάουλ και τις αρκετές κάρτες.

Λεάλι: Σε μία φάση χρειάστηκε στο πρώτο μέρος και ήταν εκεί, αποκρούοντας το σουτ του Εντιαγέ. Από εκεί και πέρα δεν... ίδρωσε ιδιαίτερα, με τους Τούρκους να μην τον απειλούν ούτε και όταν έπαιζαν με παίκτη επιπλέον.

Σισοκό: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα από την πλευρά του αλλά παρόλα αυτά έδειξε ασταθής σε αρκετές στιγμές. Άοσμη η παρουσία του στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο δεύτερο μέρος προκάλεσε τη δικαιολογημένη μουρμούρα της εξέδρας όταν έδειξε νευριασμένος σε μια πάσα του Φορτούνη, ενώ αργότερα σε ένα σουτ του Σεμπά δεν έφυγε πάνω στην μπάλα, μετά την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα γυρνώντας την πλάτη του.

Φιγκέιρας: Ξεκίνησε νευρικά, στη συνέχεια όσο ηρεμούσε το παιχνίδι βρισκόταν κι αυτός. Μόνο που δεν μπόρεσε να... σπρώξει την ομάδα και να βγουν από τα πόδια του μπαλιές μέσα στην περιοχή των Τούρκων.

Μποτία: Θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 42' αλλά το σουτ του αποκρούστηκε. Η συνολική του εικόνα μπορεί να κριθεί θετική, αν και ακόμη μια φορά υπήρξαν στιγμές που δεν ενέπνευσε εμπιστοσύνη.

Μπρούνο Βιάνα: Γενικά πήγαινε πρώτος στην μπάλα και απέναντι στον Εντιαγέ και δεν άφησε τον καλύτερο παίκτη της Οσμανλισπόρ να γίνει απειλητικός. Στο δεύτερο μέρος, εντελώς ανόητα κλότσησε τον Προχάτσα, πληρώνοντας την απειρία του. Δυστυχώς αυτό κόστισε για την ομάδα του που έπαιξε από το 75' με 10 παίκτες και εκεί... άδειασε την καρδάρα.

Ρέτσος: Έκανε λάθη στο κέντρο, αλλά ήταν δικαιολογημένα. Δεν είχε στηρίγματα στον άξονα και φαινόταν μόνος ανάμεσα σε άμυνα και κέντρο, έχοντας απόσταση με τον Μάρτινς.

Μάρτινς: Προσπαθούσε στο κέντρο αλλά δεν είχε χημεία με τον Ρέτσο και από εκείνος δεν μπορούσε να περαστεί το παιχνίδι στο άλλο μισό τόσο εύκολα.

Σεμπά: Έδωσε βοήθειες στην άμυνα - ειδικά στον Φιγκέιρας, μπροστά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα, αλλά ο Ολυμπιακός στο δημιουργικό κομμάτι γενικότερα σήμερα ήταν πολύ κακός.

Ανδρούτσος: Κινητικός, πάλεψε φάσεις στα πρώτα λεπτά, ήταν αυτός που στην πρώτη φάση πήρε το φάουλ έξω από την περιοχή της Οσμανλισπόρ. Έφαγε αρκετές κλωτσιές, πάλεψε αρκετά και το σίγουρο είναι πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα γίνεται όλο και καλύτερος. Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού.

Φορτούνης: Δεν μπόρεσε να κουβαλήσει την μπάλα και να δώσει την επιθετική πνοή στην ομάδα του στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο προσπάθησε, αλλά το παιχνίδι γι αυτόν τελείωσε στο 71' αποχωρώντας κουτσαίνοντας. Σημαντικό πλέον να είναι καλά ενόψει ΑΕΚ.

Καρντόσο: Δεν έφτασαν πολλές μπάλες στα πόδια του στο πρώτο ημίχρονο. Ο ίδιος θα μπορούσε να είναι πιο κινητικός, ενώ στο 42' μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά το πλασέ του, απομακρύνθηκε από τον τερματοφύλακα των Τούρκων. Για ακόμη ένα βράδυ είχε μια παρουσία που ουδείς θα την θυμάται το επόμενο πρωί.

Μανθάτης: Μπήκε στο 71' αντί του Φορτούνη και προσπάθησε με τις ενέργειές του να δημιουργήσει ρήγματα. Βέβαια, με την είσοδό του άλλαξαν τα δεδομένα με την αποβολή του Βιάνα και το ματς άλλαξε για τον Ολυμπιακό που έτσι κι αλλιώς συνέχισε να κυνηγάει το σκορ.

Ρομαό: Μπήκε στο ματς αντί του Καρντόσο για να κρατήσει το κέντρο, με τον Ρέτσο να μετατοπίζεται στο πλευρό του Μποτία. Νευρικός και αρκετά τρεξίματα χωρίς ουσία.

Ανσαριφάρντ: Έδωσε ενέργεια, έτρεξε, μάρκαρε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο από το 87' που μπήκε. Από αυτόν τον Καρντόσο που είδαμε έδειξε ότι θα μπορούσε να δώσει περισσότερα.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα