Στην Αριστοτέλους οι οπαδοί της Σάλκε, επεισόδια στη Θεσσαλονίκη! (pics, vid)

Θοδωρής Βασίλης
Στην Αριστοτέλους οι οπαδοί της Σάλκε, επεισόδια στη Θεσσαλονίκη! (pics, vid)

bet365

Η Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει οπαδούς της Σάλκε ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τους 32 του Europa League, για επεισόδια με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου κάνουν λόγο γερμανικά ΜΜΕ. Nέα ένταση πριν το ματς.

Σε λίγες ώρες ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Σάλκε στην Τούμπα και οι Γερμανοί οπαδοί βρέθηκαν στην Πλατεία Αριστοτέλους, απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Στο σημείο υπήρξε έντονη παρουσία Αστυνομίας για τον φόβο επεισοδίων, αφού τα ξημερώματα της Πέμπτης υπήρξε επίθεση Γερμανών σε διμοιρία ΜΑΤ.

Οι φίλοι της Σάλκε θα ξεκινήσουν από τον Λευκό Πύργο για την Τούμπα κι εκεί έχει δοθεί το τελικό ραντεβού στις 17.00 για την συγκέντρωση τους. Ήδη το πρωί υπήρξε περιστατικό με προσαγωγή Σκοπιανού που βρισκόταν μαζί με οπαδούς της Σάλκε, αφού υπάρχει ρητή εντολή να μην επιτραπεί κανένας με διακριτικά της Βαρντάρ (οι οπαδοί της είναι αδελφοποιημένοι με τους Γερμανούς). Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έχουν περάσει στην πόλη κι άλλοι Σκοπιανοί, γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό στην αστυνομία. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα Γερμανών προκάλεσε ζημιά σε καφετέρια, ενώ κατευθύνονταν προς το σημείο συγκέντρωσης στον Λευκό Πύργο.

Παράλληλα, δημοσιεύματα στην Γερμανία κάνουν εκτενή αναφορά στα επεισόδια και τονίζουν ότι υπήρξαν συμπλοκές με οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τετάρτης (προφανώς Έλληνες) οι οποίοι βρίσκονταν σε καφετέριες και παρακολουθούσαν τον αγώνα με την Άρσεναλ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα