Καν: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κακή ομάδα, όσο η Άρσεναλ»

Κώστας Ζάλιαρης
Καν: «Δεν έχω ξαναδεί τόσο κακή ομάδα, όσο η Άρσεναλ»

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ ντροπιάζουν τον Αρσέν Βενγκέρ και δείχνουν να μην τον έχουν πλέον σε υπόληψη, σύμφωνα με τον Όλιβερ Καν!

Ο παλαίμαχος και θρυλικός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου, σχολίασε στο BT Sport τον τρόπο με τον οποίο η πρώην ομάδα του ισοπέδωσε τους «κανονιέρηδες» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16» του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και μίλησε με σκληρά λόγια, τονίζοντας:

«Δεν έχω ξαναδεί μια ομάδα να παίζει τόσο άσχημα. Ήταν η απόλυτη καταστροφή δίχως τη μπάλα, δεν είχαν κινήσεις. Η Μπάγερν έπαιξε απέναντι σε μια πολύ κακή ομάδα.

Τόσο απαθείς οι ποδοσφαιριστές, ειδικά ο Εζίλ. Είναι λες και δεν παίρνουν πλέον στα σοβαρά τον προπονητή τους και δεν κάνουν αυτά που πρέπει. Είναι να λυπάσαι τον Βενγκέρ. Είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Πρέπει κι εκείνος πλέον να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του γιατί είναι ντροπή για εκείνον έπειτα από τόσα χρόνια να συμβαίνει αυτό.

Δεν θα έλεγα ότι θα δεχτώ εύκολα μια πιθανή αποχώρησή του, άλλωστε τον θεωρώ σαν ποδοσφαιρικό μου πατέρα. Όμως είναι από τους πιο έξυπνους ανθρώπους, που όμως, έφτασε σε πολύ χαμηλό σημείο με αυτή την ήττα της ομάδας του».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα