Πατάει... φρένο το Γιουρόπα Λιγκ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πατάει... φρένο το Γιουρόπα Λιγκ

bet365

Από τις τεσσάρες και τις πεντάρες, ο γεροΓιοβάισα χόρτασε και σκέφτεται πιο... τακτικά για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Καλησπέρα σύντροφοι!

Είδατε που για όλους έχει ο Θεός; Όποιον Θεό κι αν πιστεύει κανείς ή ακόμα και για τον... Θεό του στοιχήματος.

Τι μέρες ζήσαμε αδέρφια μου; Τι παιχνιδάρες ήταν αυτές στο Τσάμπιονς Λιγκ; Που ακόμα και μόνος να είσαι και το κορίτσι να σε φτύνει, το ξεχνάς και την αφήνεις στην... κακή της μοίρα βλέποντας την Παρί την Τρίτη και τα τρελά ματς σε Μαδρίτη και Μόναχο την Τετάρτη.

Και πήραμε και το δωράκι μας με την εκτίμηση για το over 2,5 και το g/g στο Ρεάλ – Νάπολι, να 'ναι καλά αυτό το χρυσό παιδί, ο Νάβας, που έκοβε βόλτα πριν σουτάρει ο Ινσίνιε!

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ δεν περιμένω να δω κάτι αντίστοιχο. Τουλάχιστον στα παιχνίδια που μου τράβηξαν το βλέμμα, κάτι μου λέει ότι η ταχύτητα θα κατέβει...

Στο Βέλγιο, η Τότεναμ φιλοξενείται από τη Γάνδη σε περίεργες ημέρες για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο. Στα τρία τελευταία της παιχνίδια μετράει ισάριθμα under, έχει μόλις μια νίκη και προέρχεται από άψυχη εμφάνιση και ήττα από τη Λίβερπουλ. Δύσκολα ξεφεύγει και από τα χαμηλά επίπεδα σκορ η Γάνδη. Το Under 2,5 τέρματα σε αυτή την αναμέτρηση... προσοχής για τους Άγγλους, εντοπίζεται στο 1,78.

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός, έχοντας κάνει συντήρηση δυνάμεων απέναντι Λάρισα στο τελευταίο του παιχνίδι πρωταθλήματος, θέλει νίκη και σκορ πρόκρισης απέναντι στην Οσμανλισπόρ, η οποία στη θεωρία, είναι ομάδα... του χεριού του. Στο 1,68 η απόδοση της νίκης της ομάδας του Μπέντο, ενώ σε συνδυασμό με το Under 2,5 και σε αυτό το ματς (σπάνια από δύο γκολ ο Ολυμπιακός) πληρώνει στο 3,40.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα