Απειλές για... φεστιβάλ βίας στο Μουντιάλ του 2018! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Απειλές για... φεστιβάλ βίας στο Μουντιάλ του 2018! (pics)

bet365

Οι Ρώσοι χούλιγκαν προειδοποιούν και απειλούν ανοιχτά τους Άγγλους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018!

«Θα είναι... 100% στόχος» αναφέρει επικεφαλής ομάδας Ρώσων χούλιγκαν σε ντοκιμαντέρ που ετοίμασε και θα προβάλλει το BBC, ενεργοποιώντας από νωρίς τον συναγερμό για τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που θα πρέπει να ληφθούν από τους διοργανωτές του Μουντιάλ του 2018!

Όπως ακριβώς συνέβη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στη Γαλλία, οι πόλεις της οποίας γνώρισαν την άγρια οπαδική βία κυρίως με τις συμπλοκές Ρώσων και Άγγλων, έτσι και... ακόμα χειρότερα φαντάζουν τα πράγματα στη σκέψη των όσων ετοιμάζουν οι χούλιγκαν της Ρωσίας.

Ο επονομαζόμενος «Vasily the Killer», επικεφαλής των ένθερμων υποστηρικτών της Σπαρτάκ Μόσχας αλλά και του... στρατού των χούλιγκαν στη χώρα, μιλάει στο ντοκιμαντέρ του BBC2 και ξεκαθαρίζει πως νέα συνύπαρξη με τους Άγγλους θα προκαλέσει νέες, άσχημες σκηνές.

«Δεδομένα κάτι θα γίνει. Κάποιος θα τους περιμένει, θα τους έχει βάλει στόχος. Είναι... εγγυημένο» τονίζει ένας άλλος Ρώσως με το ψευδώνυμο «Denis», που μάλιστα πρόσθεσε ότι: «Καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους παιδιά και οικογένειες... Γιατί αλλιώς, ακόμα κι αν πρόκειται για ζευγάρι κοπέλας με αγόρι, θα πέσουν κλωτσιές σίγουρα».

Masked Russian hooligans who will feature in a documentary to be aired on Thursday night

Thugs train in a gym in their bid to be the most-feared hooligans ahead of the 2018 World Cup

Hooligans take part in planking exercises in the gym after letting in the BBC cameras

Russians revere thuggish elements in English football - 'the forefathers of hooliganism'

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα