Τρελά γκάζια Ντε Λαουρέντις σε παίκτες και απάντηση Ρέινα

Gazzetta team
Τρελά γκάζια Ντε Λαουρέντις σε παίκτες και απάντηση Ρέινα

bet365

Χαμός στη Νάπολι μετά την ήττα από την Ρεάλ με τον Αντόνιο Ντε Λαουρέντις να την... λέει άσχημα στους παίκτες και τον Πέπε Ρέινα να απαντάει.

Το πόσο ιδιόρρυθμος είναι απέδειξε για ακόμα μία φορά ο ιδιοκτήτης της Νάπολι Αντόνιο Ντε Λαουρέντις. Ο Ιταλός παράγοντας μετά την ήττα της ομάδας του από την Ρεάλ με 3-1 για την φάση των «16 του Τσάμπιονς Λιγκ την... είπε στους παίκτες του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Από τους παίκτες έλειψε το θάρρος που έχει ο κάθε Ναπολιτάνος. Ο μόνος που έδειξε ότι είναι Ναπολιτάνος ήταν ο Ινσίνιε, που σκόραρε ένα σπουδαίο γκολ. Οι άλλοι απλά δεν υπήρχαν. Έδειχναν παραδομένοι στους φημισμένους παίκτες της Ρεάλ, που δεν έπαιξαν καν καλά.

Η ανεπάρκειά μας σημαίνει ότι πήγαμε καλά, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί πέντε ή έξι γκολ. Στο δεύτερο ματς το γήπεδο θα είναι καζάνι, αλλά αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοράρει εκεί, μάλλον πάλι θα καταρρεύσουμε».

Άμεση ήταν και η απάντηση των παικτών και συγκεκριμένα του Πέπε Ρέινα, με τον Ισπανό γκολκίπερ να τονίζει: «Δεν έχουμε χάσει ούτε ένα παιχνίδι από τον Οκτώβριο, αλλά τότε δεν μιλούσε». Μένει πλέον να δούμε αν θα υπάρξει και συνέχεια, κάτι που είναι και το πιο πιθανό με δεδομένο τον χαρακτήρα του Ντε Λαουρέντις.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα