Αναστόπουλος: «Μακριά από εμάς τα μαύρα και τα μνημόσυνα»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αναστόπουλος: «Μακριά από εμάς τα μαύρα και τα μνημόσυνα»

bet365

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης απέτυχε να κερδίσει αλλά ο Νίκος Αναστόπουλος κατέθεσε εκ νέου την πίστη του για την άνοδο της ομάδας στη Σούπερλιγκα.

«Ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι όπου ήμασταν θεατές στο ίδιο έργο. Χωρίς ο αντίπαλος να κάνει φάση, δεχόμαστε γκολ σε τέτοιο χρονικό σημείο όπου δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Δεν το κάναμε, ήρθε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα χωρίς να χρειαστεί ο Διούδης να πιάσει την μπάλα. Κι εκεί έγινε ένα κόρνερ, μια αναμπουμπούλα όπως στη Λαμία, με τον Απόλλων…», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δεν θα τα βάψουμε μαύρα, δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι. Εμείς κοιτάμε τι κάνουμε εμείς, όχι οι άλλοι. Δεν τελείωσε ο γύρος ακόμη κι έχουμε έναν ακόμη. Μαύρα και μνημόσυνα δεν αρμόζουν στη φιλοσοφία μας

Σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι ο Άρης έχει μείνει πίσω κι αν μπορεί να καλύψει την απόσταση, είπε: «Εμείς δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Όταν είμαστε υγιείς μπορούμε να κερδίσουμε παντού. Τρίτωσε το κακό. Δεν φοβόμαστε τίποτε και κανέναν. Εδώ δεν φοβηθήκαμε τον Ολυμπιακό. Ο Άρης δεν διασύρεται να τρώει 3-4 γκολ. Αυτό που συνέβη ήταν μια μαγική εικόνα. Ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε μία φάση. Το παιχνίδι ήταν πιο κοντά στο 0-2. Σε ένα νεκρό σημείο του αγώνα έγινε το 1-1».

Ρωτήθηκε για το αν είναι ζήτημα ικανότητας και απάντησε… «είναι καθαρή ατυχία… Εγώ δεν βάζω το χέρι στη φωτιά ότι θα ανέβουν η Λαμία και ο Απόλλων. Υπάρχει ένας γύρος δεν έχει κριθεί τίποτε. Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή είμαστε στη Football League είμαστε η Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με τη χρησιμοποίηση του Ραούλ Μπράβο στο δεξιό άκρο της άμυνας, απάντησε: «Ξέρετε ότι ο Μπράβο έχει παίξει δεξί μπακ στη Ρεάλ; Το 80% των γκολ που πετυχαίνει ο Αστέρας τα βάζει από στημένες φάσεις. Βάλαμε τον Μπράβο γι’ αυτόν τον λόγο».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα