Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

Αχιλλέας Τσιμπογιάννης
Τρίκαλα - Αναγέννηση Καρδίτσας 2-0

bet365

Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα, π[ου επικράτησαν με 2-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα των Τρικάλων, που επικράτησε εύκολα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-0 και πήρε, έτσι, πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής, ήταν ο Κουσκουνάς, παρόλο που το γκολ που πέτυχε στο 5ο λεπτό δε μέτρησε γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 32' ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Μάιγκα, με το οποίο ο Αρναρέλης άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια πήρε ρόλο εκτελεστή και δέκα λεπτά αργότερα με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, χωρίς, όμως, να αλλάξει η εικόνα της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, η Αναγέννηση δε μπορούσε να αντιδράσει και έτσι ο χρόνος κυλούσε δίχως πολλές συγκινήσεις. Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα, ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού ο Αρναρέλλης στο 82' είδε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε, ενώ 5 λεπτά αργότερα, ο Μπλέντι με επίσης δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε με δέκα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Με τη νίκη αυτή, ο ΑΟΤ έφτασε τους 21 βαθμούς και με λιγότερο παιχνίδι, αναπτερώνοντας τις, λίγες πλέον, ελπίδες του για άνοδο. Η ΑΣΑ από την άλλη, έμεινε στους 16, μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού - ο Αγροτικός έχει 12 - χωρίς, όμως, η απόσταση να θεωρείται... ασφαλείας.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης (29' Αρναρέλλης), Γκόλιας, Λεάντρο, Βέρτζος, Μουμίν, Μαχαμάτ (78' Γιαννιτσάνης), Ρομπέρ, Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς (65' Έλιο Πίντο), Κουσκουνάς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Σμίλτος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντάνκουα (58' Χαλκιαδάκης), Μπλέντι, Υφαντής (67' Τσιλούλης), Ντιατά, Μπιτέλης (79' Ντεμπελέ), Κρητικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα