Μπεργκ: «Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό»

Μπεργκ: «Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Θέλω να παίξω Τσάμπιονς Λιγκ με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ, τόνισε πως θέλει να κατακτήσει την πρωτιά στα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό, ώστε να διεκδικήσει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Να αγωνιστεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την φανέλα του Παναθηναϊκού θέλει ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός, μίλησε γι' αυτό, τονίζοντας πως είναι στόχος του οι «πράσινοι» να βγουν πρώτοι στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Διαβάστε αποσπάσματα απ' όσα είπε στην «Live Sport»:

Για το χατ τρικ με τον Παναιτωλικό, σε ένα βράδυ που δεν έδειχνε να είναι σε καλή κατάσταση: «Είναι αλήθεια ότι δεν ένιωθα πολύ καλά. Πίεσα τον εαυτό μου για να ανταποκριθώ. Παίζω συνέχεια και πρέπει να ελέγξω τον οργανισμό μου ώστε να αντεπεξέλθω. Να παίζω έξυπνα, να μην ξοδεύω ενέργεια στο μαρκάρισμα ώστε να μπορώ να εκτελέσω. Υπάρχουν συμπαίκτες μου με μεγαλύτερη ικανότητα σε αυτό τον τομέα. Εγώ προσπαθώ να αμύνομαι έξυπνα, να κλείνω χώρους και να σκοράρω με σωστές τοποθετήσεις».

Με τι θα είναι ικανοποιημένος στο φινάλε της σεζόν: «Απόλυτα ικανοποιημένος δεν μπορώ να είμαι, γιατί έχουμε μείνει πολύ πίσω στο πρωτάθλημα. Τουλάχιστον φαίνεται ότι θα προκριθούμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και εκεί όλα μπορεί να συμβούν. Θάλω να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ για να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League και να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες έχουμε για είσοδο σε όμιλο».

Για την δική του απόδοση: «Για να είναι ο Μπεργκ καλός, σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι έχουν δουλέψει καλά για να του δώσουν την μπάλα και να σκοράρει. Ο Μπεργκ παίζει καλά όταν πάρει καλές πάσες, άρα όταν ο Μπεργκ σκοράρει κάποιοι έχουν πασάρει σωστά; Ένας παίκτης δεν αρκεί».

Για τον κόσμο: «Θέλουμε να τους έχουμε κοντά μας για να μας υποστηρίξουν στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, ώστε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα