Mπήκε ο Ίγκορ, ανεβαίνουν Μπέρτος, «Τριάντα» και Ζουμά

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Mπήκε ο Ίγκορ, ανεβαίνουν Μπέρτος, «Τριάντα» και Ζουμά

bet365

Όλο και περισσότερες λύσεις αναμένεται να έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στο άμεσο μέλλον βλέποντας τον Ίγκορ να παίρνει μέρος στην προπόνηση. Ανεβαίνουν σιγά-σιγά κι οι Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Ζουμά.

Μέσα σ΄όλα τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ημερών, υπάρχει και κάτι που μπορεί να κάνει τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να χαμογελά.

Ο Ίγκορ επέστρεψε στις προπονήσεις, ακολουθώντας μέρος του κανονικού προγράμματος ύστερα από καιρό. Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος είχε υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στα μέσα Γενάρη.

Σιγά-σιγά όμως ανεβάζει στροφές, με την αποθεραπεία του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Επίσης, ο Μπέρτος μπήκε κι αυτός στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει τρέξιμο. Ρυθμούς ανεβάζει κι ο Τριανταφυλλόπουλος, ενώ ο Ζουμά τρέχει στο γήπεδο και στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να ξεκινήσει ασκήσεις με μπάλα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί κι ο Κώτσιρας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα