Ανακοίνωσε Ντόστανιτς η Βέροια

Ανακοίνωσε Ντόστανιτς η Βέροια

Γιώργος Ντυμένος
Ανακοίνωσε Ντόστανιτς η Βέροια

bet365

Εκ νέου στο τιμόνι της Βέροιας ο Ντόστανιτς, με τη «Βασίλισσα» να ανακοινώνει και επίσημα την επιστροφή του.

Και επίσημα στον πάγκο της Βέροιας, επιστρέφει ο Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον RatkoDostanic.
Ο 57χρονος Σέρβος προπονητής, που επιστρέφει στον πάγκο της «Βασίλισσας του Βορρά» μετά από 2,5 χρόνια περίπου, θα κοουτσάρει την ομάδα μας στο κυριακάτικο (19/02) παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας (17:15).
Ο RatkoDostanic, που γεννήθηκε στις 25/10/1959 στην πόλη Λούτσανι της Σερβίας, έκανε σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής –κυρίως- στα γήπεδα της Γαλλίας.
Ως προπονητής έχει εργαστεί με επιτυχία σε πολλές ομάδες, ενώ στον πάγκο της Βέροιας, εκτός από τη σεζόν 2013-’14, κάθισε και την αγωνιστική περίοδο 2007-’08.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα