Μίχελ: «Ο Πρίγιοβιτς κάνει ακριβώς αυτό που θέλουμε»

Μίχελ: «Ο Πρίγιοβιτς κάνει ακριβώς αυτό που θέλουμε»

Gazzetta team
Μίχελ: «Ο Πρίγιοβιτς κάνει ακριβώς αυτό που θέλουμε»

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε σε πολωνική ιστοσελίδα για τον ίδιο, για την καριέρα του ως αθλητικός διευθυντής, αλλά και για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που πρόσφατα αποκτήθηκε από τη Λέγκια.

Ο ΠΑΟΚ έχει κοιτάξει έντονα την πολωνική αγορά και ο Λούμπος Μίχελ μίλησε στην ιστοσελίδα «sportowefakty.wp.pl» για τη ζωή, μετά το τέλος της καριέρας ως διαιτητής, τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Αφορμή για την συνέντευξη στάθηκε ο Πολωνός ρέφερι Σιμόν Μάρτσινιακ, που θα σφυρίξει στο Μπαρτσελόνα-Παρί.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο «Δικέφαλος» ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πολωνικό πρωτάθλημα. «Μετά το Euro του 2012 στο πρωτάθλημα έρχονται καλύτεροι παίκτες που ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την αξία τους. Πλησιάζει σε ποιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εμάς», είπε μεταξύ άλλων ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Πρίγιοβιτς: «Χρειάζεται χρόνο. Προς το παρόν έρχεται ως αλλαγή από τον πάγκο, αλλά πιστεύω ότι σε δύο εβδομάδες θα είναι σε θέση να ξεκινήσει βασικός. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έδειξε πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Από τον Πρίγιοβιτς περιμένουμε γκολ. Κάνει ακριβώς αυτό που θέλουμε…».

 

Τελευταία Νέα