Τρελές ουρές στην Σάτον για την Αρσεναλ (pics)

Τρελές ουρές στην Σάτον για την Αρσεναλ (pics)

Γιώργος Καραμάνος
Τρελές ουρές στην Σάτον για την Αρσεναλ (pics)

bet365

Χαμός για τα μαγικά χαρτάκια για την ομάδα της 5ης κατηγορίας στην Αγγλία, που θα αντιμετωπίσει του Gunners στο Κύπελλο.

Η πρόκριση της Σάτον στον 5o γύρο του FA Cup είναι η μεγαλύτερη στην ταπεινή ιστορία της. Στις 20 του μήνα λοιπόν αναμένεται να δώσει και τον μεγαλύτερο αγώνα από την ίδρυσή της, καθώς θα υποδεχτεί την Αρσεναλ. Επόμενο ήταν λοιπόν να γίνει ένας επικός χαμός με το που βγήκαν τα εισιτήρια.

Τα 5.013 μαγικά χαρτάκια για την πρόσβαση στο «Borough Sports Ground» που κυκλοφόρησαν την Κυριακή, εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγη ώρα. Το ιδιαίτερο, αλλά άκρως αναμενόμενο ήταν βέβαια ότι οι οπαδοί της ομάδας είχαν στηθεί στην παγωνιά από τις 05:00 το πρωί, σχηματίζοντας ουρά εκατοντάδων μέτρων έξω από το γήπεδο, με την πώληση να ξεκινάει στις 10:00.

Η αλήθεια είναι ότι όπως είπε και ένας φίλος της Σάτον, θα μπορούσαν κάλλιστα να περάσουν και όλο το βράδυ εκεί σε σκηνές, περιμένοντας να πάρουν στα χέρια τους το πιο υπέροχο εισιτήριο όλων των εποχών του club. Απ’ όσους πρόλαβαν, μόνο οι 765 εξασφάλισαν θέση καθήμενου.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα