Κροτόνε – Ρόμα 0-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Κροτόνε – Ρόμα 0-2 (vids)

bet365

Χάνοντας πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καθαρίζοντας στην επανάληψη, ο Έντιν Τζέκο πρωταγωνίστησε στο τελικό 2-0 στην έδρα της Κροτόνε.

Οι «τζιαλορόσι» ήθελαν να επανέλθουν στη 2η θέση της βαθμολογίας δίχως... περιπέτειες, έπειτα και από το θετικό αποτέλεσμα της Νάπολι, το βράδυ της Παρασκευής.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στο «Ezio Scida» ήταν τρομερά αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να μη διστάζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους μπροστά από τα καρέ του Σέζνι. Ο Τζέκο, στο 17' αστόχησε από την άσπρη βούλα, αποτυγχάνοντας να σκοράρει και τη δεύτερη φορά που βρέθηκε από αυτό το σημείο απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ τη φετινή σεζόν.

Η Ατλέτικο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Τοπ 3. Θα κερδίσει τη Θέλτα παρά το γκολ της φιλοξενούμενης;

Την όποια ανησυχία των Ρωμαίων, βάσει και της εικόνας του παιχνιδιού, έδιωξε αρχικά ο Ναϊνγκολάν που στο 40' βρήκε δίχτυα με δεξί σουτ έπειτα από ωραία συνεργασία των Στρούτμαν και Σάλαχ.

Η ομάδα του Σπαλέτι είχε κάπως πιο ξεκάθαρη επιβολή στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Έντιν Τζέκο στο 77' ήρθε ως αποτέλεσμα της επιμονής της ομάδας και της μεταφοράς του παιχνιδιού στο μισό γήπεδο της Κροτόνε. Από ωραία βαθιά μπαλιά προς τον Σάλαχ, ο Αιγύπτιος από δεξιά έκανε την παράλληλη μπαλιά προς την εστία για να βρει τον Βόσνιο φορ στο δεύτερο δοκάρι και αυτός να διορθώσει το... λάθος της αστοχίας του στο πέναλτι, με εύκολο πλασέ για το 2-0.

 

SERIE A Τελευταία Νέα