Βιγιαρεάλ - Μάλαγα 1-1

Κώστας Ζάλιαρης
Βιγιαρεάλ - Μάλαγα 1-1

bet365

Θα μπορούσε να έχει πάρει πολλά περισσότερα από έναν βαθμό η Μάλαγα στο «Μαδριγάλ», αν ο ρέφερι δεν κρατούσε τη Βιγιαρεάλ στο παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 για την 22η αγωνιστική της La Liga.

Η Μάλαγα αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και τους ανάγκασε να... φουλάρουν τις μηχανές από νωρίς για να βρουν απαντήσεις. Ο Σάρλες στο 13ο λεπτό με κεφαλιά από σέντρα του Ροσάλες έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του κάνοντας το «Μαδριγάλ» να σιωπήσει για λίγα δευτερόλεπτα, όμως ξεσηκώθηκε σχετικά σύντομα βλέποντας την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Εσκριμπά προκειμένου να ισοφαρίσουν.

Στο 29', στην καλύτερη στιγμή της πίεσης που άσκησε το «κίτρινο υποβρύχιο» ο Καμενί απομάκρυνε ένα ωραίο σουτ του Τριγκέρος, ενώ στο 34', ορθά δεν μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο Αντριάν, αφού βρισκόταν σε θέση οφσάιντ για να πάρει το «ριμπάουντ» από την απόκρουση του αντίπαλου πορτιέρο.

Η Ατλέτικο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Τοπ 3. Θα κερδίσει τη Θέλτα παρά το γκολ της φιλοξενούμενης;

Στην επανάληψη, ο ρέφερι τα έκανε... μαντάρα. Στο 54' ο Σάρλες γκρεμίζεται από τον Τριγκέρος μέσα στην περιοχή στην προσπάθειά του να πάρει καλή κεφαλιά αλλά δεν παίρνει το πέναλτι, ενώ στο 60', ο Σανσόν κέρδισε την ευκαιρία να εκτελέσει από την άσπρη βούλα η Βιγιαρεάλ, όταν οι Ντεμικέλις και Ροζάλες του πήραν τη μπάλα και για κάποιο λόγο ο διαιτητής είδε ανατροπή...

Ο Σοριάνο εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 στο 62', όμως έβαλε δύσκολα στη Βιγιαρεάλ όταν στο 71' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Ντεμικέλις.

Η Μάλαγα βγήκε μπροστά, ο Σέρχιο Ασένχο απέκτησε ξαφνικά δουλειά, το παιχνίδι άνοιξε αρκετά, ο Καστιγέχο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είδε τον Καμενί να του λέει «όχι» με εκπληκτικό τρόπο σε αριστερό σουτ και το 1-1 επιβεβαιώθηκε ως αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα