Λειψία - Αμγούργο 0-3

Gazzetta team
Λειψία - Αμγούργο 0-3

bet365

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρήκε και πάλι δίχτυα και οδήγησε το Αμβούργο σε μεγάλη νίκη με 3-0 επί της Λειψίας! Ανεβαίνει η Γκλάντμπαχ, συνήλθε η Λεβερκούζεν.

Είναι αμυντικός, όμως φοράει το «9» και το... δικαιολογεί! Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική και οδηγεί το Αμβούργο, που υποχρέωσε την Λειψία στην πρώτη εντός έδρας της σεζόν, στη σωτηρία! Ο Έλληνας αμυντικός μετά την Λεβερκούζεν, τιμώρησε και την άλλη... πρώην του.

Οι Δεινόσαυροι έδειξαν όλα εκείνα που δεν είχαν δείξει στο 2016. Πάθος, πλάνο και τακτική πειθαρχία. Η νίκη τους ήταν απόλυτα δίκαιη, με τον Παπαδόπουλο να ανοίγει τον δρόμο, κάνοντας το 0-1 στο 18’ με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Μίλερ! Οι γηπεδούχοι δεν κατάλαβαν από που τους ήρθε και πριν καλά-καλά προλάβουν να ανασυγκροτηθούν, ο Μίλερ εκτέλεσε ξανά το κόρνερ στο 24’, Παπαδόπουλος και Γουάλας πήδηξαν για την κεφαλιά και ο Βραζιλιάνος με το πρώτο του γκολ στην Γερμανία έκανε το 0-2! Ο Πόουλσεν έχασε την καλύτερη ευκαιρία για τους ταύρους στο 35’, όμως οι παίκτες του Χάζενχουτλ δεν είχαν καθαρό μυαλό. Οι φιλοξενούμενοι έδωσαν χώρο στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν και όταν είχαν βγει όλοι στην επίθεση ο Χαντ έκανε το τελικό 0-3 στις καθυστερήσεις στην αντεπίθεση!

Συνήλθε η Λεβερκούζεν
Ο Σμιντ ήταν υπό πίεση, η Λεβερκούζεν χωρίς τον τιμωρημένο Τσαλχάνογλου, όμως οι ασπιρίνες πήραν πολύ σημαντική νίκη με 3-0 επί της Άιντραχτ με πρωταγωνιστή τον Τσιτσαρίτο. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 5’ έπειτα από κόντρες η μπάλα κατέληξε στον Τσιτσαρίτο, που με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια, με τον Λένο να είναι σταθερός στην εστία και τα πάντα να τελειώνουν στο 63’, όταν ο Τσιτσαρίτο έκανε και το 2-0 έπειτα από ωραία ασίστ του Μπελαράμπι. Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων δεν είχαν αποτέλεσμα, με τον Φόλαντ να κάνει το τελικό 3-0 στο 78’.

Πετάει με Χέκινγκ!
Με γκολ του Αζάρ από νωρίς, η Γκλάντμπαχ πέρασε με νίκη (0-1) από τη Βρέμη επί της Βέρντερ, η οποία υπέστη 4η ήττα μέσα στο 2017. Αντιθέτως, τέσσερις νίκες σε πέντε ματς έχει η Μπορούσια με τον Ντίτερ Χέκινγκ στον πάγκο και ανεβαίνει στη βαθμολογία, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να μπει στη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη. Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους αφού στο 12' ο Κράμερ πάσαρε στον Αζάρ και αυτός, εκμεταλλευόμενος τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων, έκανε το 0-1. Το ματς είχε καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν αλλά δεν είχε άλλο γκολ, με την Γκλάντμπαχ να οπισθοχωρεί στο τέλος και να καθαρίζει τις ψηλές μπαλιές της Βέρντερ, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό τρίποντο και για ψυχολογικούς λόγους, πριν το πρώτο ματς με την Φιορεντίνα για τους «32» του Europa League.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα