Ντιόγο στο gazzetta.gr: «Aγαπώ τον Ολυμπιακό, δεν ξεχνώ τους οπαδούς»

Ντιόγο στο gazzetta.gr: «Aγαπώ τον Ολυμπιακό, δεν ξεχνώ τους οπαδούς»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Ντιόγο στο gazzetta.gr: «Aγαπώ τον Ολυμπιακό, δεν ξεχνώ τους οπαδούς»

bet365

Ο Λουίς Ντιόγο από την Ταϊλάνδη όπου πραγματοποιεί... διαστημικές εμφανίσεις με την Μπουρίραμ μιλάει στο gazzetta.gr για τον Ολυμπιακό, το δέσιμο του με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και τα γκολ που σημειώνει με ρυθμούς πολυβόλου!

O Λουίς Ντιόγο τέσσερα χρόνια μετά το δεύτερο «αντίο» του στον Ολυμπιακό έχει βρει την ποδοσφαιρική Ιθάκη του στην Ταϊλάνδη αποτελώντας λαϊκό ήρωα για τους οπαδούς της Μπουρίραμ Γιουνάιτεντ.

Ο Βραζιλιάνος φορ που αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το 2008 (από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού), είχε δοθεί δανεικός σε Φλαμένγκο και Σάντος, πριν επιστρέψει στο «Καραϊσκάκη» και από εκεί συνεχίσει Πορτουγκέζα και Παλμέιρας για να ρίξει άγκυρα εν τέλει στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Στην πρώτη του χρονιά οδήγησε την Μπουρίραμ στην κατάκτηση πέντε τίτλων (μεταξύ των οποίων και το νταμπλ).

Ο Ντιόγο έσπασε όλα τα κοντέρ με 33 γκολ σε 32 ματς, επίδοση που είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί τοπ σκόρερ αλλά και κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού συνολικά σε 60 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει 50 γκολ και δικαιολογημένα θεωρείται ως το πιο «καυτό» όνομα του πρωταθλήματος Ταϊλάνδης.

Για τον Ντιόγο υπήρχε ενδιαφέρον από συλλόγους της Κίνας, αλλά και της ελληνικής Super League με τον βαθύπλουτο ιδιοκτήτη της Μπουρίραμ, Νεβίν Τσιντσόμπ να μην θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωριστεί το μεγάλο αστέρι του συλλόγου.

O Λουίς Ντιόγο μίλησε στο gazzetta.gr για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Ταϊλάνδη, εξέφρασε την λατρεία του για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, ενώ διευκρίνισε πως δεν αγωνιζόταν σε λάθος θέση κατά την διάρκεια της καριέρας του στην Ελλάδα.

«Πράγματι είμαι πολύ χαρούμενος από την παρουσία μου στην Μπουρίραμ. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Επίσης μου αρέσει πολύ και η Ταϊλάνδη σαν χώρα και έχω προσαρμοστεί απόλυτα.

Είχα μία πολύ καλή σεζόν δίχως τραυματισμούς. Η πρώτη σεζόν ήταν ξεχωριστή για μένα καθώς κατάφερα να πετύχω 33 γκολ σε 32 ματς κατακτώντας το νταμπλ με την Μπουρίραμ».

Ο άλλοτε άσος της Πορτουγκέζα εξήγησε τι του λείπει περισσότερο από την ζωή του στην Ελλάδα.

«Από την Ελλάδα μου λείπουν κάποιοι φίλοι μου με τους οποίους έκανα παρέα την εποχή που αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό, αλλά ασφαλώς και η ελληνική κουζίνα που μου αρέσει πολύ».

O Ντιόγο, ο οποίος αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας το 2008 έναντι 9 εκατ. ευρώ, εκφράζει μέσω του gazzetta.gr την λατρεία του για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του, σημειώνοντας πως εξακολουθεί να παρακολουθεί τα νέα της αγαπημένης ομάδας του.

«Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου από τον Ολυμπιακό είναι οι οπαδοί. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τους οπαδούς της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος για μένα και εξακολουθώ να ενημερώνομαι για τα νέα της ομάδας.

Αγαπώ τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του. Δεν τους ξεχνώ. Είναι φανατικοί με την ομάδα και την υποστηρίζουν κάθε στιγμή με κάθε τρόπο βοηθώντας την να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ο Λουίς Ντιόγο έχοντας αποκτήσει περισσότερες παραστάσεις, όντας πιο έμπειρος και αποτελεσματικός διάγει την καλύτερη φάση της καριέρας του. Ο ίδιος ομολογεί πως εάν τώρα αγωνιζόταν στην Ελλάδα, η εικόνα του θα ήταν ακόμη καλύτερη.

«Νομίζω πως σήμερα είμαι πιο έμπειρος και πιο έτοιμος ως ποδοσφαιριστής, από κάθε άποψη. Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη μου ομάδα εκτός Βραζιλίας και ήμουν μικρός όταν είχα έρθει στην ομάδα».

Κατά την διάρκεια της καριέρας του στον Ολυμπιακό πολύς ντόρος είχε γίνει για την θέση που αγωνιζόταν ο φορ της Μπουρίραμ έχοντας πιο επικουρικό ρόλο.

«Δεν θεωρώ πως έπαιζα σε λάθος θέση στον Ολυμπιακό. Μπορώ να παίξω σε διαφορετικές θέσεις και να βοηθήσω την ομάδα κάνοντας ότι μου ζητήσει ο προπονητής».

Δείτε τον Λουίς Ντιόγο εν δράσει...

 

Τελευταία Νέα