Κουλούρης: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

Gazzetta team
Κουλούρης: «Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο»

bet365

Χαμηλούς τόνους κράτησε και ο Ευθύμης Κουλούρης με τον νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ να τονίζει πως στα Πηγάδια απλά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά ο Κουλούρης ανέφερε μετά το 2-1 του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης στα Πηγάδια:

Για τη σημασία της σημερινής νίκης: «Είναι πολύ σημαντική αυτή η νίκη, κάναμε το πρώτο βήμα, το σημερινό παιχνίδι ήταν σαν ένα πρώτο ημίχρονο. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα με τα δύο γκολ εκτός. Τον τελευταίο καιρό έχουμε πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες. Σε κάθε παιχνίδι εμείς πάμε για τη νίκη. Έχουμε μία δύσκολη συνέχεια, είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας, παίζουμε ανά τρεις ημέρες, αλλά είμαστε σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό για όλους μας είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για το παιχνίδι της Κυριακής και αυτό με τη Σάλκε που ακολουθούν: «Την Πέμπτη είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για εμάς, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε την Ξάνθη σε τρεις ημέρες. Πρώτα είναι αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό και θέλουμε να πάρουμε και πάλι εδώ τους τρεις βαθμούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα