Η... μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στο FIFA 2018!

Η... μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στο FIFA 2018!

Gazzetta team
Η... μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ στο FIFA 2018!

bet365

Χαράς ευαγγέλια για τους φίλους της ΑΕΚ και του FIFA, με την Ένωση να επιστρέφει στο δημοφιλές παιχνίδι, στην έκδοση 2018!

Τέρμα η αναγκαστική επιλογή άλλης ομάδας από τους φίλους της ΑΕΚ στο δημοφιλές παιχνίδι. Η Ένωση επιστρέφει στο FIFA 2018!

Φασαρία είχε γίνει και για το λόγο που δεν είχε συμπεριληφθεί στην έκδοση 2017, αλλά οι ιθύνοντες της εταιρίες είχαν πει ότι η ομάδα δεν συμμετείχε στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και γι αυτό δεν είχε επιλεχθεί.

Τοπ εμπορικό τμήμα της ομάδας, όμως, κινήθηκε αναλόγως και έτσι κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι που μπαίνει στα σπίτια εκατομμύρια οπαδών του σε όλο τον πλανήτη. Αυτή θα είναι η 4η ελληνική εκπροσώπηση μετά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Πλατανιάς - ΑΕΚ με επιστροφή, αν η Ενωση σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα