Πρόκριση στα πέναλτι για Ντόρτμουντ (vid)

Gazzetta team
Πρόκριση στα πέναλτι για Ντόρτμουντ (vid)

bet365

Μπορεί να δυσκολεύτηκε και να χρειάστηκε τα πέναλτι, ωστόσο η Ντόρτμουντ πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου επικρατώντας της Χέρτα με 3-2 στην... ρώσικη ρουλέτα.

Έστω και πιο δύσκολα από όσα θα περίμεναν οι φίλοι της, η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας επικρατώντας της Χέρτα στα πέναλτι με 3-2. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από την αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος είδε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στο 119' της συνάντησης. Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σόλομον Καλού στο 27', σκορ που έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στο 47', αλλά από εκείνη την στιγμή ως και το τέλος όχι μόνο της κανονικής διάρκειας, αλλά και της παράτασης δεν υπήρξε κάποιο γκολ με συνέπεια η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι. Εκεί οι παίκτες της Ντόρτμουντ ήταν πιο εύστοχοι και θα συνεχίσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πρόκριση και για Άιντραχτ

Στην επόμενη φάση και η Αϊντραχτ, η οποία επικράτησε 2-1 εκτός έδρας του Ανόβερο! Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Χάρνικ, αλλά η απάντηση ήταν άμεση. Στο 62' ο Ταβαθα έφερε το ματς στα ίσα και τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σεφέροβιτς έδωσε το εισιτήριο πρόκρισης στους φιλοξενούμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα