Ο Σα Πίντο για τα θύματα της Θύρας 7 και το ματς

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σα Πίντο για τα θύματα της Θύρας 7 και το ματς

bet365

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο αναφέρθηκε στην τραγωδία της Θύρας 7, εκφράζοντας τα συλληπητήριά του και ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τον Ατρόμητο.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο είπε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με Ολυμπιακό και τα θύματα της Θύρας 7: Συλληπητήρια και σεβασμός στα θύματα της Θύρας 7. Να μην συμβεί ποτέ ξανά κάτι ανάλογο στο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα μεγάλο ματς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλη την ομάδα. Όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να γίνει αυτό το ματς σήμερα. Θέλω να πω για τους παίκτες μου ότι ήρθαν να κοντράρουν, να παίξουν με καρδιά και κίνητρο. Σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς και πάμε να δούμε το επόμενο ματς στο Περιστέρι. Θέλω να πω ότι ήρθαμε εδώ και είχαμε την πιο μεγάλη φάση του αγώνα. Θέλω να το δω ξανά το πέναλτι για να πω εάν είναι ή όχι. Με καρδιά και προσωπικότητα παίξαμε σήμερα και θέλω να συγχαρω καλά τους παίκτες του.

Το εάν το 0-0 κάνει πιο εύκολη ή δύσκολη τη ρεβάνς: Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι πως παίξαμε αρκετά καλά. Θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και ότι είναι να γίνει θα γίνει στον επόμενο αγώνα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα