Τώρα... δοκιμάζει στη Σαουθάμπτον ο Κάσερες

Κώστας Ζάλιαρης
Τώρα... δοκιμάζει στη Σαουθάμπτον ο Κάσερες

bet365

Έχοντας αποτύχει να συνεχίσει στις Φιορεντίνα, Τραμπζονσπόρ και Μίλαν, ο Μάρτιν Κάσερες... δοκιμάζει να περάσει από τα ιατρικά στη Σαουθάμπτον και να συναντήσει εκεί τον άλλοτε συμπαίκτη του στη Νάπολι, Μανόλο Γκαμπιαντίνι.

Ο 29χρονος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι και δεν είχε βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Στις προσπάθειες που έκαναν οι Τραμπζονσπόρ και Φιορεντίνα για να τον αποκτήσουν, οι υποθέσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο», αφού ο παίκτης απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Γρανάδα - Λας Πάλμας.

Πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί στο Μιλάνο για να συμφωνήσει με τους «ροσονέρι», όμως, αν και αυτή τη φορά οι ιατρικές εξετάσεις του ήταν «καθαρές», δεν σημειώθηκε deal με τον σύλλογο.

Πλέον, βρίσκεται στην Αγγλία, όπου αυτές τις ώρες περνάει από ιατρικά τεστ στη Σαουθάμπτον, σε μια νέα προσπάθεια να βρει επιτέλους ομάδα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα