Τζιόλης: «Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες»

Τζιόλης: «Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες»

Σταύρος Σουντουλίδης
Τζιόλης: «Θέλω να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες»

bet365

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης έχει αφήσει πίσω του τον ΠΑΟΚ, περιμένει να κάνει μια νέα αρχή με τη Χαρτς και δηλώνει έτοιμος και συγκεντρωμένος για το ντεμπούτο του στην σκοτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ.

Αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον καλό του φίλο, Χρήστο Καρυπίδη, με τον οποίο συνυπήρξαν στον ΑΠΟΕΛ το 2012 και ο δεύτερος είχε περάσει μια τριετία (2006-2009) στην Χαρτς, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας από το Εδιμβούργο.

Με τη Χαρτς ο 31χρονος Έλληνας διεθνής μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και όπως λέει, «το συμβόλαιο μου είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά για να πω την αλήθεια δεν μπορώ να πω από τώρα τι θα συμβεί τον Μάιο. Πραγματικά τώρα αυτό που θέλω να κάνω είναι να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Καθοριστικό ρόλο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε ο βοηθός προπονητής στη Χαρτς, Οστιν Μακφί, ο οποίος είχε δει τον Τζιόλη να παίζει με την εθνική ομάδα εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας πριν μερικούς μήνες.

«Ήταν πραγματικά μια καλή ευκαιρία για μένα να έρθω και παίξω για τη Χαρτς. Θέλω μόνο να ξεχάσω τους τελευταίους μήνες, επειδή δεν ήταν φυσιολογικό για μένα να μην παίζω. Όμως, όλο αυτό ανήκει στο παρελθόν και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω αυτή την ομάδα», υποστήριξε ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα