Παίκτης της Στόουκ στηρίζει Τραμπ για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Παίκτης της Στόουκ στηρίζει Τραμπ για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ!

bet365

Ο Τζέφ Κάμερον συμφωνεί με την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ να κλείσει προσωρινά τα σύνορα των ΗΠΑ σε επτά Μουσουλμανικές χώρες.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός της Στόουκ, Τζεφ Κάμερον είναι με τον Τραμπ στην απόφασή του να να μην δέχεται η Αμερική μετανάστες από επτά χώρες που κυριαρχεί το μουσουλμανικό θρήσκευμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε τον πρόεδρό μας, είτε ήταν είτε όχι ο υποψήφιος που θέλαμε να εκλεγεί.

Είμαι ικανοποιημένος που έχει στις κύριες προτεραιότητές του την ασφάλεια όλων των Αμερικανών. Οι εχθροί μας έχουν δηλώσει - και στην Ευρώπη το έχουν αποδείξει - ότι θα εκμεταλλευτούν τις χαλαρές διαδικασίες μετανάστευσης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις επιθέσεις τους.

Μια προσωρινή παύση της μετανάστευσης για το λόγο της αξιολόγησης και τη βελτίωση των εν λόγω διαδικασιών έχουν νόημα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένα από τα πιο γενναιόδωρα και συμπονετικά έθνη. Η ικανότητά μας να φροντίζουμε και να στηρίζουμε χώρες και μετανάστες που έχουν ανάγκη είναι στο αίσθημα της ασφάλειάς μας. Αν δεν νιώθουμε ασφαλείς, πώς θα προστατεύσουμε τους άλλου;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα