«Αναστό»: «Τα χρήματα φεύγουν, η αγάπη του κόσμου μένει»

Δημήτρης Τομαράς
«Αναστό»: «Τα χρήματα φεύγουν, η αγάπη του κόσμου μένει»

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος στάθηκε στην αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού και επανέλαβε πως στόχος του Άρη ακόμα και τελικό Κυπέλλου να πήγαινε θα ήταν η άνοδος.

Ο Νίκος Αναστόπουλος είπε για:

Το τι κρατάει ο Άρης: Ξέραμε από την κλήρωση πως θα ήταν πολύ δύσκολα ματς. Κρατάω πως και πάνω και εδώ κάναμε δύο καταπληκτικά ματς. Φεύγουμε από το Κύπελλο με ψηλά το κεφάλι παίζοντας με την κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Έχω πει ξανά πως ο βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το Κύπελλο μπορεί να περιμένει. Η άνοδος όχι. Φύγαμε με ψηλά το κεφάλι στους αγώνες με την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Τώρα έχουμε το δύσκολο ματς με Λαμία.

Την διαχείριση των αγώνων με Ολυμπιακό: Και στο πρώτο και στο 2ο ματς μας δόθηκε η δυνατότητα να διαχειριστούμε και τους παίκτες και την κούραση. Κάναμε αλλαγές και είναι κέρδος πως στα 2 ματς μας είδε όλη η Ελλάδα. Ότι σκέκεται πολύ καλά στο γήπεδο. Ότι κοντράρουμε τον αντίπαλο. Πόσο μάλλον τον πρωταθλητή Ελλάδας. Τελικό Κυπέλλου να πάρεις εάν δεν πάρεις άνοδο είσαι αποτυχημένος. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλη χρονιά δίχως άνοδο.

Τον Μακουτά και τον Πίτου Γκαρσία: Είναι δύο παίκτες. Μπήκανε. Να δούμε τι μπορεί να δώσουνε.

Τον Ταυλαρίδη: Έχουμε συνεργαστεί με τον Ταυλαρίδη. Το ήθελε ο ίδιος. Ο κ. Καρυπίδης πληρώνει και πλήρωσε αδρά. Τώρα για Πίτου Γκαρσία και Μακουτά τους βλέπεις γιατί παίρνουν παιχνίδια. Και η Κ-20 να έμπαινε πάλι το ίδιο θα ήταν γιατί θα παίρνανε ματς.

Την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού: Τα χρήματα και οι εφημερίδες τελειώνουν. Η αγάπη του κόσμου ποτέ. Η αγάπη του κόσμου μένει. Το να με βρίζουν Παναθηναϊκοί και ΑΕΚτσήδες είναι λογικό. Το να με αγαπάει ο κόσμος και να εκτιμάει είναι ότι πιο σημαντικό και σε μία ομάδα που έχεις παίξει, προσφέρει και δεν έχεις προδώσει.

Το πλάνο του και εάν ήταν ότι βγει στο ματς: Όχι ότι βγει. Μία ομάδα σαν τον Άρη δεν βγαίνει να παίξει ότι βγει. Με Ολυμπιακό θα ήταν πολύ δύσκολο το ματς στο γήπεδό του. Ευκαιρίες έγιναν. Δεν σκοράραμε. Το κακό θα ήταν να μην γίνουν. Όταν έχεις απέναντί σου την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας δεν γίνεται κιόλας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα