«Ομπαμεγιάνγκ, κλείσ'το και παίξε μπάλα»!

«Ομπαμεγιάνγκ, κλείσ'το και παίξε μπάλα»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Ομπαμεγιάνγκ, κλείσ'το και παίξε μπάλα»!

bet365

Έντονη παρατήρηση έκαναν από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στον Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έχοντας... απηυδήσει με τα συνεχή σενάρια και τις δηλώσεις του Γκαμπονέζου αναφορικά με το μέλλον του.

Εδώ και καιρό, ο διεθνής φορ των Βεστφαλών αφήνει να υπονοούνται πολλά γύρω από το ποδοσφαιρικό του μέλλον και την παρουσία του στο Signal Iduna Park, με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου να το υπομένουν μεν, αλλά να δυσανασχετούν, δε.

Έπειτα και από τη δήλωση του ποδοσφαιριστή στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RMC, όπου τόνισε ότι: «Αν θέλω ν' ανέβω επίπεδο θα πρέπει το καλοκαίρι να σκεφτώ σοβαρά ό,τι προκύψει και να φύγω από τη Ντόρτμουντ», ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Μίκαελ Ζορκ, επικοινώνησε μαζί του για να του... τραβήξει τ' αυτί.

Όπως ανέφερε ο ίδιος στη Westdeutschen Allgemeinen, «είχαμε μια συνάντηση και του είπα να δίνει λιγότερες συνεντεύξεις και να μη μιλάει τόσο για το μέλλον του. Ας επικεντρωθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και τους στόχους της ομάδας μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα