Εύκολα η Παρί, στην παράταση η Μονακό

Gazzetta team
Εύκολα η Παρί, στην παράταση η Μονακό

bet365

Η Παρί διέλυσε με 4-0 την Ρεν με πρωταγωνιστή τον Ντράξλερ, ενώ η Μονακό κέρδισε με 5-4 (!) στην παράταση την Σαμπλί στο Κύπελλο Γαλλίας.

Η φάση των «32» του Κυπέλλου Γαλλίας ολοκληρώθηκε, με τις Παρί και Μονακό να συνεχίζουν και τις Νανσί, Σεντ Ετιέν να γνωρίζουν τον αποκλεισμό. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν πολύ εύκολα με 4-0 την Ρεν εκτός έδρας με τον Ντράξλερ να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να πετυχαίνει δύο γκολ (Λούκας και Μπεν Αρφά τα άλλα δύο), ενώ η Μονακό συνεχίζει να σκοράρει κατά βούληση.

Οι Μονεγάσκοι αντιμετώπισαν την ερασιτεχνική Σαμπλί εκτός έδρας, προηγήθηκαν με 3-0, όμως είδαν τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 3-3 και να στέλουν το ματς στην παράταση! Στο 89’, μάλιστα, η ομάδα του Ζαρντίμ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ράτζι, όμως κατάφερε να κερδίσει με 5-4! Στα άλλα ματς η Ανζέ επιβλήθηκε με 3-1 της Καέν, ενώ το αποκλεισμό γνώρισαν η Νανσί, που ηττήθηκε με 2-0 από την Σερκλ Μπαστιά, και η Σεντ Ετιέν, που ηττήθηκε με 3-0 από την Οσέρ στην παράταση.

Τα αποτελέσματα

Φρεζί-Μεζιέρ 1-0
Αβράνς-Φλερί 1-0
Σερκλ Μπαστιά-Νανσί 2-0
Λε Χερμπιέρ-Γκινγκάμπ 1-2 (στην παράταση)
Οσέρ-Σεντ Ετιέν 3-0 (στην παράταση)
Ανζέ-Καέν 3-1
Σαμπλί-Μονακό 4-5 (στην παράταση)
Ρεν-Παρί 0-4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα