Μια... άλλη υπόθεση το ΠΑΣ – Πλατανιάς

Κώστας Ζάλιαρης
Μια... άλλη υπόθεση το ΠΑΣ – Πλατανιάς

bet365

Σε αντίθεση με τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ατρόμητο που έχουν προβάδισμα πρόκρισης στους «8» του Κυπέλλου, το ζευγάρι ΠΑΣ – Πλατανιάς έχει ακόμα... ψωμί, με τους Κρητικούς να υπερασπίζονται στα Γιάννενα το υπέρ τους 1-0.

Οι επαναληπτικοί των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζονται κι ας έχει πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την επόμενη φάση, δίχως ωστόσο να έχει προκύψει μεγάλο ντέρμπι.

Η αγωνιστική ημέρα ανοίγει με την... τυπική διαδικασία της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με τον Κισσαμικό (15:00, CosmoteSport3), από τη στιγμή που οι «πράσινοι» επικράτησαν 3-0 στο πρώτο παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε αρκετούς εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες, συμπεριέλαβε τον Βίκτωρ Κλωναρίδη που μόλις επέστρεψε στην ομάδα, ενώ πήρε μαζί του και μερικούς νεαρούς για να τους δώσει χρόνο συμμετοχής.

Στις 17:15 (CosmoteSport2), ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κλειδώσει την παρουσία του στα προημιτελικά, από τη στιγμή που τον ευνοεί η κατάσταση η οποία διαμορφώθηκε από το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία με την τοπική ομάδα (2-2). Το σύνολο του Κορακάκη, έχει στόχο να ξεπεράσει και το σοκ από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ πριν από λίγες μέρες για το πρωτάθλημα, όταν και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Την ίδια ώρα (17:15, CosmoteSport1) πραγματοποιείται στα Γιάννενα το ματς που φαντάζει πιο αμφίρροπο από κάθε άλλο για σήμερα, αυτό του ΠΑΣ με τον Πλατανιά. Οι Κρητικοί έχουν ένα πολύ μικρό αβαντάζ ελέω του 1-0 από το πρώτο ματς στα Περιβόλια, ωστόσο, γνωρίζουν τη δύναμη της ομάδας της Ηπείρου και η αναμέτρηση αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάληξή της και τη θέση που περιμένει μια από τις δύο αντιπάλους στους «8».

Όσον αφορά στην ΑΕΚ, έχοντας... κάβα το γκολ του Μπακασέτα από τη Βοιωτία (1-0) και με τον Αραούχο να βρίσκεται στην αποστολή, θέλει να ολοκληρώσει την υπόθεση πρόκρισης δίχως να διατρέξει κινδύνους από τον Λεβαδειακό (19:30, CosmoteSport3).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα