Ανακοίνωσε το δανεισμό του Παντελιάδη ο Ατρόμητος

Ανακοίνωσε το δανεισμό του Παντελιάδη ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Ανακοίνωσε το δανεισμό του Παντελιάδη ο Ατρόμητος

bet365

Ο Θανάσης Παντελιάδης θα αγωνίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Μετά τον Αστέρα Τρίπολης, ο Θανάσης Παντελιάδης πήγε στην Ομόνοια, ωστόσο δες θα ολοκληρώσει τη σεζόν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο έμπειρος αριστερός μπακ επιστρέφει στη Super League, με τον Ατρόμητο να ανακοινώνει τη συμφωνία με το «τριφύλλι» για το δανεισμό του παίκτη.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θανάση Παντελιάδη.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες με τη μορφή δανεισμού από την Ομόνοια Κύπρου παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής: «Νιώθω ικανοποίηση που έρχομαι στον Ατρόμητο, μια ομάδα που πάντα έχει φιλοδοξίες και βάζει όσο μπορεί πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών της. Γνώριζα ποιες είναι οι συνθήκες που επικρατούν στον Ατρόμητο και τώρα τις είδα από κοντά.

Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που με υποδέχθηκε η ομάδα και από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό για να επιτευχθούν οι στόχοι της και κατά συνέπεια και οι δικοί μου.

Ο Θανάσης Παντελιάδης έχει γεννηθεί στην Κατερίνη στις 6 Σεπτεμβρίου 1987 και έκανε τα πρώτα του βήματα στον τοπικό Εθνικό. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Βέροια, Πιερικό, Πανσερραϊκό, Απόλλωνα Αθηνών και την διετία 2014-16 στον Αστέρα Τρίπολης. Στο πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Ομόνοιας. Aγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και τον χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα και ο δυναμισμός!.

Το απόγευμα θα κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα μας.

Επέλεξε το νούμερο «3» στη φανέλα του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα