Ανακοίνωσε Κοροβέση ο ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοίνωσε Κοροβέση ο ΠΑΣ

bet365

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και με την βούλα ο Νίκος Κοροβέσης με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την μεταγραφή του.

Ο 26χρονος άσος βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα Γιάννενα για να ολοκληρώσει την συμφωνία με τον ΠΑΣ και αφού ολοκλήρωσε τις τελικές λεπτομέρειες έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Κοροβέση με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Χαίρομαι πολύ που είμαι πάλι στα Γιάννενα. Για μένα είναι σαν το σπίτι μου εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τις Διοικήσεις τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του ΠΑΣ που μου δίνουν την ευκαιρία να πάρω παιχνίδια. Δεν θέλω να πω πολλά. Την ομάδα την ξέρω και με ξέρει. Θα δώσω ό,τι έχω για να βοηθήσω τον ΠΑΣ να πετύχει τους στόχους του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα