Απόλλων Σμύρνης: Πρώτος και αήττητος με... άρωμα Super League!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Απόλλων Σμύρνης: Πρώτος και αήττητος με... άρωμα Super League!

bet365

Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία! Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πρώτος και αήττητος στο πρωτάθλημα της Football League κι η αλήθεια κρύβεται πίσω από τη... Super League.

Πρώτος και αήττητος ο Απόλλων Σμύρνης, έχοντας διανύσει μέχρι στιγμής 13 αγωνιστικές. Μέσα στο ματς που έχει δώσει έχει αντιμετωπίσει στην έδρα του ΟΦΗ και Λαμία, παίρνοντας 4 βαθμούς ενώ έχει μπροστά του τώρα τα Τρίκαλα (εκτός) και τον Άρη μέσα.

Κόντρα στη Λαμία δεν ήταν καλός, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες ο αντίπαλό του αλλά το σημαντικό είναι πως ακόμη και έτσι οι τρεις βαθμοί ήρθαν χάρη στο γκολ του Ρομάνο.

Ο Απόλλων είναι η ομάδα στην κατηγορία με παίκτες που έχουν εμπειρία από Super League. Όσοι έπαιξαν στο ντέρμπι της Κυριακής ΟΛΟΙ έχουν παίξει στην πρώτη κατηγορία. Όλοι πλην του Αλμπάνη, ο οποίος έχει παίξει σε Βέρντερ Βρέμης, Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Φράιμπουργκ.

Η 11άδα που ξεκίνησε: Ταΐρης (Νίκη Βόλου), Ντάσιος (ΠΑΣ Γιάννινα), Δεληζήσης (Απόλλωνα), Μπαρτολίνι (Αστέρας, Ηρακλής), Βαλεριάνος (Ολυμπιακό, ΟΦΗ, Πλατανιάς), Κονέ (Λεβαδειακό), Πάνος (Πανιώνιος), Σιατραβάνης (Λάρισα), Ρομάνο (Εργοτέλης, Ηρακλής), Πετρόπουλος (Αιγάλεω, Παναθηναϊκός, Απόλλων, ΟΦΗ και Καλλονή).

Ακόμη και όσοι έπαιξαν ως αλλαγή, έχουν τρέξει στη Super League. Ο Τσιάρας έχει παίξει σε Ξάνθη και Άρη, ο Κρητικός σε Κέρκυρα και Πανιώνιο κι ο Κάσσος στον Ηρακλή. Και φανταστείτε ότι δεν αγωνίστηκαν οι Χιώτης και Κύργιας που ήταν τραυματίες, όπως κι ο Τζάνης. Για τον έμπειρο πορτιέρε δεν χρειάζεται να αναφερθούμε στο παρελθόν του, ενώ ο αρχηγός της ομάδας έχει παίξει με την Άρη στη Super League κι ο Τζάνης με τον Πανθρακικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Περιττό να πούμε για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος έχει δουλέψει με επιτυχία σε Πανιώνιο, Κέρκυρα, Πανθρακικό και Λεβαδειακό, με το σύλλογο της Βοιωτίας να εξασφαλίζει την πιο γρήγορη παραμονή του στη Super League επί των ημερών του.

Και όλα αυτά έχουν συμβεί κατόπιν απόφασης της διοίκησης να τα... σπρώξει το καλοκαίρι, ώστε να αποκτήσει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και να δημιουργήσει βάθος στο ρόστερ του, έχοντας σε κάθε θέση δύο ισάξιες λύσεις.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα