ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!

Αντώνης Σαούλης
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Κρίσταλ Πάλας ο Μιλιβόγεβιτς!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr o Σέρβος μέσος αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, στον Ρέντη και ετοιμάζει βαλίτσες για την Premier League και την Κρίσταλ Πάλας. Τεράστιο deal για τον Ολυμπιακό και τον παίκτη.

Ηταν πολυ πιθανό να συμβεί. Ουδέποτε όμως δεν υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μέχρι και την Δευτέρα το απόγευμα υπήρχαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους και φαίνεται πως εν τέλει υπάρχει συμφωνία! Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League και την Κρίσταλ Πάλας.

O Σέρβος μέσος ο οποίος μέχρι και στο... παρά πέντε τίμησε στο 100% την φανέλα του Ολυμπιακού μιας και αγωνίστηκε και μέσα στην Βέροια φορώντας το περιβραχιόνιο αποχαιρέτησε την Δευτέρα τους συμπαίκτες του, μιας και θα φτιάξει βαλίτσες για την Αγγλία και το Λονδίνο.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες του τεράστιου deal ρυθμίζονται αυτήν την στιγμή με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό μεγαλύτερο από 15 εκατομμύρια ευρώ και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς θα υπογράψει ένα ηγετικό συμβόλαιο στην Premier League. Μόλις γίνουν γνωστά τα τελικά νούμερα του deal είναι πολύ πιθανό να είναι η μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» από τότε που ανέλαβε την διοίκηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Θυμίζουμε πως οι Κώστας Μανωλάς και Κώστας Μήτρογλου πουλήθηκαν στα 15 εκατομμύρια ευρώ σε Ρόμα και Φούλαμ αντίστοιχα αλλά η πώληση του Σέρβου θα ξεπεράσει το συγκεκριμένο ποσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα