ΕΠΙΣΗΜΟ: Πέδρο Ενρίκε ο 4ος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Πέδρο Ενρίκε ο 4ος του ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΕΠΙΣΗΜΟ: Πέδρο Ενρίκε ο 4ος του ΠΑΟΚ

bet365

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε Κονζέν, που αποτελεί την τέταρτη μεταγραφική κίνηση του Ιανουαρίου για το «Δικέφαλο»!

Στην λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε Κονζέν από την Ρεν. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι το 2020»

Παραθέτει μάλιστα και το βιογραφικό του Βραζιλιάνου μέσου:

Γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1990, στην Σάντα Κρουζ ντο Σουλ της Βραζιλιάς, εντάχθηκε σε ηλικία 13 ετών στις Ακαδημίες της τοπικής ομάδας, όπου και ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος. Το 2007 μεταπήδησε στην Αβάι, ενώ ολοκλήρωσε την χρονιά στην Γκρέμιο, συμμετέχοντας σε αγώνες των Τμημάτων Υποδομής.

Το 2010 με την φανέλα της Αβενίντα έγραψε τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γκάουτσο, της πολιτείας του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ. Λίγους μήνες αργότερα μετακόμισε στην Κάσιας, όπου και άρχισε να ξεδιπλώνει πτυχές του ταλέντου του, σκοράροντας και τα πρώτα του επαγγελματικά τέρματα. Οι επιδόσεις του άρχισαν να τραβούν πάνω του τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων, με την Ζυρίχη να τον πείθει τον Ιανουάριο του 2014 να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστεί στο ελβετικό πρωτάθλημα.

Στο πρώτο του εξάμηνο προσαρμόστηκε άμεσα και πρόλαβε να γράψει 15 συμμετοχές με ένα γκολ και τρεις ασίστ. Την σεζόν 2012-13 έπαιξε σε 18 αγώνες, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η επόμενη σεζόν ήταν εξαιρετική, με 11 γκολ και 7 ασίστ, σε 40 συμμετοχές στην πορεία της Ζυρίχης προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελβετίας, παρά την απουσία του από τον τελικό λόγω τιμωρίας. Πλέον ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα και η Ρεν του προσέφερε την δυνατότητα να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο.

Στην Γαλλία δεν έδειξε να έχει προβλήματα προσαρμογής και μπήκε κατευθείαν στα…βαθιά. Με 40 αγώνες, τρία γκολ και πέντε ασίστ την πρώτη σεζόν, 25 αγώνες με τρία γκολ και μία ασίστ την δεύτερη, ενώ φέτος πρόλαβε στο πρώτο μισό της σεζόν να σκοράρει 2 φορές και να δώσει 2 ασίστ σε 14 ματς, πριν ζητήσει και επιτύχει την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

H ανακοίνωση της Ρεν

Λίγα λετπά νωρίτερα η Ρεν ήταν αυτή που, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Πέδρο Ενρίκε. Με τη σειρά της η Ρεν ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Βραζιλιάνο μέσο.

«Πέρασα σπουδαίες στιγμές στη Ρεν. Κρατώ μόνο τις καλές. Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον σύλλογο και ιδιαίτερο ευχαριστώ σους οπαδούς που πάντα με στήριζαν, ακόμη κι όταν δεν έπαιζα», αναφέρει στις δηλώσεις του ο Πέδρο Ενρίκε.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεν γίνεται αναφορά στην καριέρα του 26χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, που σε 2,5 σεζόν πραγματοποίησε 65 συμμετοχές και πέτυχε 6 γκολ με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα