Θέλουν τώρα τον Βινίσιους στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Θέλουν τώρα τον Βινίσιους στην ΑΕΚ

bet365

Οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν τη συμφωνία (για την οποία σας ενημέρωσε το gazzetta.gr) της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο και κάνουν λόγο για επιθυμία της «Ένωσης» να ξεκινήσει άμεσα η συνεργασία τους...

Ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας της Ρώμης, δεν έχει μέλλον στο «Ολίμπικο» και μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και η ΑΕΚ προσπαθεί να τον βγάλει από το... αγωνιστικό αδιέξοδο μιαν ώρα αρχύτερα.

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στους «λατσιάλι», γίνεται προσπάθεια να πειστεί ο ιταλικός σύλλογος ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή του τις επόμενες ώρες και ο ποδοσφαιριστής να πάρει το δρόμο για την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Μανουέλε Μπαϊοτσίνι από το «Sky Italia», η συμφωνία (για την οποία ενημερωθήκατε από το gazzetta.gr τα ξημερώματα) αφορά 3,5 χρόνια, πράγμα που φανερώνει ενδεχομένως και την ελπίδα που έχουν στην «Ένωση» για την αίσια έκβαση της υπόθεσης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα