Έρχεται ο Άλτμαν για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Έρχεται ο Άλτμαν για τον Παναθηναϊκό! (vid)

Gazzetta team
Έρχεται ο Άλτμαν για τον Παναθηναϊκό! (vid)

bet365

Ο 22χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός, Όμρι Άλτμαν, αναμένεται να είναι τη Δευτέρα (30/1) στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Μετά τον Κλωναρίδη, ο Όμρι Άλτμαν αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Ο 22χρονος Ισραηλινός μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό) αναμένεται να προσγειωθεί στην Αθήνα αύριο (30/1), ώστε να βάλει στην τελική ευθεία τις διαπραγματεύσεις του με το «τριφύλλι».

Ο παίκτης ανήκει στην Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά στο συμβόλαιό του υπάρχει όρος που του επιτρέπει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό χωρίς χρήματα.

Μάλιστα, στα συν είναι επίσης ότι ο παίκτης έχει κοινοτικό διαβατήριο (ουγγρικό).

Ο Άλτμαν ξεκίνησε την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ τη διετία 2011-2013 βρέθηκε στην Φούλαμ. Έπαιξε δανεικός στην Hapoel Petah Tikva τη σεζόν 2014-2015 και από το 2015 ανήκει στην Χάποελ Τελ Αβίβ.

Μάλιστα είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της εθνικής ομάδας του Ισραήλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα