Χαμός σε αγώνα ερασιτεχνικού στη Ναύπακτο! (vid)

Gazzetta team
Χαμός σε αγώνα ερασιτεχνικού στη Ναύπακτο! (vid)

bet365

Σοβαρά επεισόδια είχαμε σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στη Ναύπακτο, όπου οι οπαδοί των δύο ομάδων άρχισαν να πετούν πέτρες η μία πλευρά στην άλλη. Υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες, μεταξύ των οποίων ο ένας είναι ανήλικος.

Για ακόμα μια φορά σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, οι ανεγκέφαλοι χτύπησαν! Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση του Ναυπακτιακού με την ΑΕΜ, οπαδοί άρχισαν να ρίχνουν πέτρες εκατέρωθεν με αποτέλεσμα να... ανάψουν τα αίματα και η κατάσταση να ξεφύγει.

Από τα σοβαρά επεισόδια, τραυματίστηκε ένα μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΜ ελαφρά στο κεφαλιού, ο πρόεδρος του Ναυπακτιακού, κ. Τσουκαλάς στον αγκώνα του δεξιού χεριού, αλλά και οπαδοί του Ναυπακτιακού. Μάλιστα, φαίνεται ένας εξ αυτών να είναι ανήλικος, καθώς είχε πάει να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας του με την συνοδεία του πατέρα του. Το μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΜ, αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο, ενώ υπάρχουν ζημιές σε αυτοκίνητα και σε λεωφορείο. Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε, είναι πως το γήπεδο διαθέτει κάμερες κλειστού κυκλώματος οι οποίες λειτουργούσαν και έχουν καταγράψει αρκετά πράγματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με την τύχη του αγώνα, ο διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα έχει καταγράψει τις συμπλοκές των οπαδών και πως η αστυνομία δεν μπόρεσε να εγγυηθεί την συνέχιση της αναμέτρησης, κάτι που έφερε και την διακοπή. Πλέον η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα αρμόδια όργανα της ΕΠΣΑ, με τους κανονισμούς να αναφέρουν πως θα υπάρξει τιμωρία και των δύο ομάδων και το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το σημείο που διακόπηκε.

Δείτε βίντεο από το nafpaktianews.gr:

 

Τελευταία Νέα