Τα γκολ και τα highlights της 18ης αγωνιστικής! (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ και τα highlights της 18ης αγωνιστικής! (vids)

bet365

Δείτε στο gazzetta.gr αναλυτικά τι έγινε σε όλα τα ματς της 18ης αγωνιστικής, καθώς και τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων!

Με τρεις ισοπαλίες ξεκίνησε η 18η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ! Ηρακλής και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, ενώ με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και το ματς της Τρίπολης ανάμεσα στον Αστέρα και τον Πανιώνιο. Στην Ξάνθη, οι «Ακρίτες» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την ΑΕΚ, σε ένα ματς που είχε δύο εκατέρωθεν αποβολές.

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό και ο Ατρόμητος στο 1-1 με τον ΠΑΣ. Ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή με την Κέρκυρα, ο ΠΑΟΚ πέρασε με 10 παίκτες από το Αγρίνιο, ενώ ο ο Ολυμπιακός έκανε το 1-2 στην έδρα της Βέροιας.

Δείτε με ένα click τι έγινε στο κάθε ματς ξεχωριστά, καθώς και τα video των highlights

Σάββατο (28/01)

Ηρακλής - ΑΕΛ 1-1
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 1-1
Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0

Κυριακή (29/01)

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 0-0
Ατρόμητος - ΠΑΣ 1-1
Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-1
Πλατανιάς - Κέρκυρα 2-1
Βέροια - Ολυμπιακός 1-2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα