Γουακάσο για Γρανάδα, διαψεύδει ο Παναθηναϊκός

Νίκος Αθανασίου
Γουακάσο για Γρανάδα, διαψεύδει ο Παναθηναϊκός

bet365

Γουακάσο για Primera; Σύμφωνα με πληροφορίες η Γρανάδα κινείται για την απόκτηση του Γκανέζου εξτρέμ, ενώ στο κόλπο είναι Αλαβές και Πεσκάρα!

Ο Γουακάσο βρίσκεται στο Copa Africa και είναι πιθανό να μην επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά να κατευθυνθεί στην Ισπανία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο Γκανέζος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Γρανάδα, η οποία αναζητά ενίσχυση για να μείνει στην Primera. Tον 26χρονο εξτρέμ έχει πλησιάσει η Αλαβές, αλλά και η Πεσκάρα, ωστόσο η ουραγός της La Liga φέρεται να του προσφέρει καλύτερες αποδοχές. Ολα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από Δευτέρα, αφού το απόγευμα της Κυριακής η Γκάνα αγωνίζεται με το Κονγκό στα προημιτελικά του Copa Africa.

Αν φέρει πρόταση φεύγει

Ο Γκανέζος, έχει ζητήσει εδώ και καιρό να φύγει από τον Παναθηναϊκό, καθώς θέλει να δουλέψει σε ένα νέο προτζεκτ. Από το «τριφύλλι», του έχουν τονίσει πως δεν θα του σταθούν εμπόδιο, αρκεί να φέρει πρόταση που θα ικανοποιεί και την ομάδα. Αυτό σημαίνει πως αν ισχύει πως βρίσκεται σε επαφές με την Γρανάδα και η πρόταση των Ισπανών, ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό, τότε θα αποχωρήσεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνει στην ομάδα και θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτή, καθώς βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Για την ώρα πάντως, από τον Παναθηναϊκό, διαψεύδουν πως υπάρχει επίσημη πρόταση από Ισπανία ή Ιταλία για τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα