Η «ερυθρόλευκη» κουβέντα για Ρομέρο και η ρήτρα του (vid)

Η «ερυθρόλευκη» κουβέντα για Ρομέρο και η ρήτρα του (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Η «ερυθρόλευκη» κουβέντα για Ρομέρο και η ρήτρα του (vid)

bet365

Ο 22χρονος Αργεντίνος Ρομέρο εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα για αντί-Μιλιβόγεβιτς. Τι συζήτηση έχει γίνει, η ρήτρα του παίκτη και όλα τα υπόλοιπα δεδομένα για τον άσο της Κρουζέϊρο.
Συνήθως πίσω από κάθε αργεντίνικη επιλογή που είτε ακούγεται είτε διαρρέεται παρουσιάζεται ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο scout των ερυθρόλευκων για περιπτώσεις που αφορούν κυρίως σε Αργεντινή αλλά και γενικά σε Λατινική Αμερική. Μία περίπτωση που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες ως λύση για αντί-Μιλιβόγεβιτς εφόσον τελικώς και τυπικά και οριστικά πει... αντίο ο Σέρβος χαφ είναι ο Λούκας Ρομέρο. Τον παίκτη βέβαια εκτός από τον Γκαλέτι τον ξέρει και ο Μπέντο λόγω της θητείας του σε Βραζιλία. Στα 22 του χρόνια ένας παίκτης που η βασική του θέση είναι αμυντικός χαφ αλλά παίζει και κεντρικός χαφ αλλά και έξω δεξιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το Gazzetta.gr ο Ολυμπιακός την βρήκε την... άκρη του για να ρωτήσει και να ασχοληθεί με τον Ρομέρο για έναν πιθανό δανεισμό με οψιόν αγοράς. Η υπόθεση όμως δεν είναι όσο προχωρημένη παρουσιάζεται και ενώ παραμένει ασαφές εάν υπάρχουν και τα χρονικά περιθώρια να τελειώσει και να υπάρξει deal. Για τον νεαρό άσο υπάρχει ρήτρα αγοράς στα 5 εκατ. ευρώ ενώ έχουν γίνει στον σύλλογό του κρούσεις από Ιταλία και Ισπανία. Αυτές τις ημέρες υπάρχει μία νέα κουβέντα μεταξύ της πλευράς του παίκτη και της Κρουζέϊρο για το μέλλον του και το εάν θα πρέπει να παραχωρηθεί τώρα ή να περιμένουν για το καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα