Το κάζο της χρονιάς η Λίβερπουλ! (vid)

Το κάζο της χρονιάς η Λίβερπουλ! (vid)

Gazzetta team
Το κάζο της χρονιάς η Λίβερπουλ! (vid)

bet365

Καταραμένο το 2017 για τη Λίβερπουλ; Οι Κόκκινοι βρίσκονται σε κρίση, η Γουλβς το εκμεταλλεύθηκε και με το τεράστιο διπλό (2-1) στο Ανφιλντ πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Απίθανα πράγματα στο 2017 για τη Λίβερπουλ, αφού σε οκτώ παιχνίδια που έχει δώσει μετρά μόλις μια νίκη, κι αυτή με το... ζόρι κόντρα στην Πλίμουθ. Στο -10 από την κορυφή της Premier League και απίθανο κάζο στο Κύπελλο, αφού αποκλείστηκε εντός έδρας από μια ψυχωμένη Γουλβς (2-1). Χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να κάνει ο Κλοπ τρεις διαδοχικές εντός έδρας ήττες (από τον πάγκο της Μάιντζ), ενώ οι τρεις τελευταίες αποτυχίες των Κόκκινων στο Ανφιλντ ήρθαν από ομάδες μικρότερης κατηγορίας (Μπάρνσλεϊ 2008, Ρέντινγκ 2010, Γουλβς 2017).

Η Λίβερπουλ αιφνιδιάστηκε και μόλις στο 1ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Κόρνερ από τον Κόστα και ο Στίρμαν με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 για τους «Λύκους». Οι Κόκκινοι επηρεάστηκαν από το γρήγορο γκολ και λίγο έλειψε να δεχθούν και δεύτερο τέρμα στο 10', αλλά ο Κόστα που βρέθηκε απέναντι στον Κάριους δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι παίκτες του Κλοπ δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν, είχαν την κατοχή, αλλά όχι και την ουσία, ώστε να φανούν απειλητικοί. Οι αντεπιθέσεις της Γουλβς ήταν εξαιρετικές και στο 41' ο Βάιρμαν πέτυχε το 2-0. Κουτίνιο, Στάριτζ και Τσαν πέρασαν στο ματς, αλλά δεν έδωσαν το κάτι παραπάνω! Ο Οριγκί μείωσε στο 85' για τη Λίβερπουλ, αλλά ως εκεί... Μάλιστα, στο 90' η Γουλβς έχασε τεράστια ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ, αλλά ο Μπόντβαρσον από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα