Οκτώ χρόνια συμπαίκτες Ρέτσος και Νικολάου!

Δημήτρης Τομαράς
Οκτώ χρόνια συμπαίκτες Ρέτσος και Νικολάου!

bet365

Οι Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος συνεχίζουν την κοινή τους ποδοσφαιρική πορεία και στην μεγάλη ομάδα του Ολυμπιακού, φτάνοντας τα οκτώ χρόνια μαζί.
Οι Νικολάου και Ρέτσος είναι 8 χρόνια μαζί στον Ολυμπιακό αλλά και στις Εθνικές ομάδες. Ο σημερινός διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης ως προπονητής της Εθνικής ομάδας Κ-15 τον είχε καλέσει πολλές φορές μαζί με Ρέτσο στην αρχή της δεκαετίας.
Οι δύο νεαροί αμυντικοί συνεχίζουν μαζί και στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών. Θεωρεί καλύτερο συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό τον Παναγιώτη Ρέτσο με τον οποίο είναι μαζί από την Κ-12. Προπονητής τους στην Κ-12 ήταν ο Τσέλιος. Ο Νικολάου θεωρεί φυσικά ως κορυφαία στιγμή της καριέρας του την συμμετοχή στην πρώτη ομάδα στο Κύπελλο με τον Άρη. Κορυφαίες στιγμές επίσης είναι το πρωτάθλημα Super League K-17 που κέρδισε το 2015 στο Αγρίνιο. Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-0. Μαζί με Ρέτσο ήταν αρχηγοί.
Μια χρονιά πριν το 2014 είχε παίξει στον Τελικό Super League K-17 πάλι στο Αγρίνιο. Τότε είχε χάσει με 2-1 από την Ξάνθη, Ήταν αν και 98ρης μαζί με τους 96άρηδες (Τόλι) και 97άρηδες (Μανθάτης). Στην Youth League έχει παίξει για 1η φορά στις 22/10/2014 στον αγώνα (Ρέντη) Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-1 (αλλαγή στο 66’ στον Τσιμίκα). Επίσης έχει αγωνιστεί την χρονιά 2014 -15 ως αλλαγή στους αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-2 κέρδισε ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη με τον Νικολάου να παίζει στο 85’ ως αλλαγή του Λάτσι (96αρης) και με την Γιουβέντους (0-3 στο Τορίνο) όπου είχε μπει ως αλλαγή στον Γαρεφαλάκη στο 79’.
Την χρονιά 2015-16 παίζει πάλι στον Youth League. Είναι βασικός στο 1-0 επί της Μπάγερν στον Ρέντη και στο 0-1 στο Μόναχο. Είναι βασικός στο 2-0 επί της Άρσεναλ στο Ρέντη αλλά και στην ήττα με 3-2 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Θυμηθείτε εδώ το σχετικό θέμα του Gazzetta για τον Δημήτρη Νικολάου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα